Saturday, November 19, 2011

Filem LIBAS Memenangi Anugerah Pengarah Harapan Terbaik

Syukur alhamdullilah.. Filem LIBAS telah berjaya merangkul ANUGERAH PENGARAH HARAPAN TERBAIK dan dimenangi oleh pengarahnya iaitu En Jurey Rosli.. 

Mari Mak Dara sharekan gambar gambar yang Mak Dara snap sendiri pada malam itu di saat saat Kemenangan En Jurey itu ya..


Sekalung tahniah kepada En Jurey Rosli atas kejayaan memenangi Anugerah Pengarah harapan Terbaik FFM 24 dan tahniah juga kepada syarikat MDAG kerana telah menerbitkan filem hebat LIBAS..


MC PITCH Di Finas Berjalan Lancar

Syukur alhamdullilah acara MC PITCH yang telah diadakan di FINAS pada 16hb Nov lalu berjalan dengan lancar... Oleh kerana acara ini julung julung kalinya diperkenalkan dan dibuka kepada umum pihak penganjur agak sedikit gusar sekiranya acara ini tidk mendapat sambutan dari orang ramai.. Namun sangkaan mereka meleset sama sekali apabila sambutan yang diterima amat luar bisa dan diluar jangkaan.. Hampir 50 penerbit menyertai cara ini termasuk SKOP Production milik Dato Yusof Haslam, Line Clear Production milik Prof Razak , MIG milik David Teoh, TV3, RTM, NTV7 , TV9 dan hampir 500 hingga 700 orang hadir untuk acara MC PITCH ini.. Meh Mak Dara share gambar gambar sekitar acara ini berlangsung ya..


Sekalung tahniah kepada semua warga kerja yang telah menghempas pulas bagi menjayakan acara ini.. Dan tahniah juga kepada yang telah berjay menjadikan idea anda menjadi novel drama dan filem tahniah.. Bagi yang tidaak dapat hadirkan diri bolehlah menyertainya di tahun hadaapan insyaallah .
Bapak Teruna Datang Melawat..

Oh mak dara...bapak teruna datang melawat nih... hehehe ketawa Mak Dara bila terbaca komen yang ditinggalkan oleh blogger ini di kotak jerit Mak Dara .. 


Rupa rupanya blogger itu adalah blogger daddy cool aka pemilik blog dcj online 


DCJ Online

Terima kasih ye kerana sudi melawat dan menjenguk ke blog Mak Dara.. =)

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK