Friday, November 25, 2011

Model Majalah Manggis @ Swiming Pool

As salam pada malam ni Mak Dara nak kenalkan anda dengan model model untuk Majalah Manggis keluaran November Issue.. 


Haaaaa inilah model modelnye.. hehehehehehe... Ni anak anak Mak Dara tengah sakan swiming tadi.. So far diorang enjoy bercuti cuti malaysia kali ni.. Dok posing dalam swiming pool anak sulong Mak Adza Haiqal kata.. "boleh jadi model majalah manggis tak" dengan seloroh.. Hahahah ada ada sajalah anak anakku ini.. Tak kisahlah mangga ke manggis asalkan korang haappy mama pun turut happy =)

From D-Villa Residence With Love

As salam para blogger.. Sekarang Mak Dara bersiaran terus menerus dari D-Villa Residence di KL.. Cuti cuti Malaysia bersama keluarga.. Adessss planing nak le holiday di luar dri hiruk pikuk kuala lumpur ni namun apakan daya tuntutan kerja Mak dan somi tidak dapat membenarkan kami keluar dari KL ni .. Bisalah meeting meeting dan meeting kan.. Tapi anak anak mana tahu kat mana pun kita nak berholiday.. Asalkan keluar dari rumah tu dah kira holiday la tu kan hehehehe..Meh Mak Dara nak share kan sikit gmbor mak sekeluarga di D-Villa Residence

our room

anak anak sedang sedia nak gi mandi kat swiming pool hehe

mak dan somi bercengkerama di balcony hahaha.. nice view

Memang besttt sangat di sini ..Mak ambil apartment 2 bilik.. Memang sesuai le dengan keluarga besar mak ni kan hehe. Dan yang paling best di sini ialah view dia.. Stright terus nampak KLCC hehehe

Oklah anak anak dah jerit nak gi swiming nanti kita jumpa lagi ye From D-Villa Residence With Love


Blog Dan Blogger Pilihan Mak Dara Hari Ini

As salam... Dah lama juga Mak Dara tak buat "Blog dan Blogger Pilihan Mak Dara Hari Ini.. Dimana Mak Dara akan memilih satu blog/bloger yang istimewa dan akan meletakkan RSS nya di blog Mak pada hari itu.. Dan hari ni Mak Dara terpanggil untuk memilih Blog JEMARISURI menjadi Blog Dan Blogger Pilihan Mak Dara Hari Ini.

JemariSuri

Kenapa Mak Dara memilih blog ini? Kerana blogger Jemarisuri sering meninggalkan komen di hampir setiap entry yang Mak Dara publishkan.. Haaa kiranya dia larat melayan meroyan di setiap entry Mak tu.. Mintak mintak dia tak berjangkit dengan meroyan mak ni cukup lah ye hehehehe.

Kepada semua blogger terutamanya adik Jemarisuri dan semua silent reader di blog Mak ni.. Mak nak ucapkan sekalung terima kasih diatas sokongan anda pada blog picisan Mak Dara ni ye.. Dan mak amat amamt menghargai setiap komen anda.. Hilang segala penat lelah bila dapat tahu ada juga yang sudi membaca entry yang mak tuliskan tu heehhe 

moh kita terjah ke blog Jemari suri @ http://jemarisuri1001.blogspot.com/


CUCU PILIHAN

As salam teman blogger yang dikasihi.. Selamat datang ke rancangan Ustazah Pilihan.. Errrkkk salah channel.. Jap tune balik.. Emm ok.. Selamat datang ke rancangan CUCU PILIHAN.. Cucu Pilihan? Rancangan apa pulak ni tak ponah den dongar atau tengok pon di kaca TV.. Hehehe jangan betulkan siaran anda Mak Dara meroyan sikit pepagi ni bila Mak terima satu award special dari seorang blogger special iatu ATOK dari blog Apo2 Yolah . Meh Mak nak tayangkan award yang Mak terima tu ye...


Haaaa Mak Dara adalah Cucu Pilihan Atok yang ke 31.. Oh sayunya Mak bila terima award ni.. waduhhhh waduhhhh Atok.. Tak sangko den dipilih jadi cucu atok yang ko 31.. Macam mimpi pulok den raso eh.. Thank you atok! Siap buat entry lagi pasal den @ http://anaknegori.blogspot.com/2011/11/cucu-pilihan-atok-ke-31.htmlRaso macam nak melompat menjorit den dengan entri spesel dan pemberian award dari Atok ni, tapi takot Mak bedah sobelah rumah den terkojut terus heart attack pulak nanti mendongar joritan batin den mako den bersyukur dalam hati jo lah hehe...  Insyaallah den akan cubo jadi cucu yang baik yo.. Eden torai hehe

Moh reramai gi terojah blog Atok den nih kek sini yo http://anaknegori.blogspot.com/ . Untuk Atok keep on blogging. Den suko caro Atok toksah nak tukar tukar lai yo.. terbaekkk...