Friday, December 2, 2011

Kesiannya Dato Siti Hilang Suara di MAHARAJALAWAK MEGA

MAHARAJALAWAK MEGA sedang berlangsung pada saat dan ketika ini.. Dan kesiannya Mak Dara apabila melihat Dato Siti yang kelihatan kurang sihat pada saat ini ditambahkan lagi dengan "kehilangan suaranya" itu. Dato Siti terpaksa menggunakan IPAD sebagai ganti untuknya bersuara bagi memberi kritikan..

Dato Siti memberi kririkan melalui IPADnya

Dato Ac terpaksa membacakan kritikan yang telah ditulis oleh dato Siti di IPADnya itu.. Namun tahniah dan syabas kepada Dato Siti kerana masih menjalankan tanggungjawabnya sebagai juri untuk MAHARAJALAWAK MEGA ini dan turut hadir walau pun dalam keadaan kurang sihat.. Syabas Dato

Mak Dara Mahu Join Bloglist Setahun Dari Anastasyea

anastasyea

As Salam dan selamat petang kepada semua teman.. Hari ni Mak Dara nak mencuba nasib untuk masuk ke Bloglist Setahun Dari Anastasyea | Terbuka Kepada Semua Blogger..Perghhh blog beliau memang mantap... Rugi kalau tak join .. Moh kita lihat syarat syaratnya..

Syarat pertama: Buat satu entri bebas. Janji ada SATU link dari entry korang ke Entri ini.
DONE Syarat kedua: Perlu LIKE Facebook dan klik butang Google+ untuk Entri ini : Kamera DSLR Nikon D90 Gadget Idaman Aku DONE

Bukti saya dah like hehe

Syarat ketiga: Retweet Entri ini :Kamera DSLR Nikon D90 Gadget Idaman Aku ! Yang nie terpulang kepada korang nak tweet atau tak. Kalau ada Twitter. Retweet k ! Berkali² setiap hari sampai tarikh tutup pun tak apa. Yang nie aku kira sebagai bonus. Nak tahu apa yang aku nak bagi. Haahhh .. rahsia. Tunggu je kejutan dari aku k!
DONE

saya dah retweettttt =)
Syarat keempat: Last sekali .. capture \ print screen syarat kedua macam contoh dibawah dan letak di entry tersebut sebagai bukti korang telah menjalankan tugas yang diberikan. Sila pastikan nick name akaun facebook anda tertera disitu.
DONE


Mudah mudahan Mak Dara telah dapat menunaikan kesemua syarat syarat seperti yang telah diminta.. Kepada anda anda jangan le ketinggalan moh le sertainya.. klik di sini ok http://www.anastasyea.com/2011/11/bloglist-setahun-dari-anastasyea.html


Mak Dara Terima Jemputan Ke NUFFNANG ASIA PACIFIC BLOG AWARD 2011

OH MAK GAYAH.. Macam nak terbuntal keluar bijik mata mak bila dapat email dari Nuffnang.. Buatkan lagi Mak nyaris nyaris kena heart attact bila mak baca isi kandungan email itu.. Syukur alhamdullilah Mak Dara mendapat jemputan ke NUFFNANG ASIA PACIFIC BLOG AWARD 2011..

jemputan dari Nuffnang

Borang RSVP

RSVP Mak Dara telah pun selamat dihantar =)

Syukur alhamdullilah... Mak tak sangka dengan mempertaruhkan video yang mak bikin membolehkan Mak mendapat jemputan ini.. Tak sia sia bersengkang mata membuatnya hehe..

"Nuffnang Blog Awards, Here I Come" VIDEO !!!!

Ohhh sungguh terujaaaa... Cuma satu aje masalahnya.. Undangan ini terhad untuk seorang aje.. Maknanya Mak Dara kena pergi sendiri sendiri tanpa berteman.. Aiseymen itu yang membuatkan Mak Dara ada sedikit was was untuk menghadiri majlis ini atau tak.. Ada sesiapa yang dapat undangan untuk ke majlis ni tak? Moh pegi sama sama nak huhuhu

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK