Tuesday, December 6, 2011

Blogger Hazman Fadzil ingin Menaja GA Mak Dara.. Alhamdullilah


As Salam.. syukur alhamdullilah.. Ini yang dinamakan tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu kan.. Mak dara memang tak sangka ada insan yang sudi untuk menaja hadiah berupa wang tunai untuk MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY ini... Mak Dara menerima komen yang ditinggalkan oleh En Hazman Fadzil di blog dan entry GA Mak Dara sebentar tadi. Dan komennya berbunyi begini..

"Salam.. Kalau saya berminat nak jadi sponsor CASH... boleh tak?
Nanti minta nombor akaun untuk saya bank.."

Fuhhhhh gumbiraaanya Mak Dara membaca apa yang tertulis itu.. Mak Dara sememangnya amat amat mengalu alukannya sebarang tajaan dan ingin mengucapkan jutaan terima kasih atas kesudian dari pihak encik Hazman Fadzil untuk menjadi penaja bagi GA Mak Dara ini..

Mak Dara baru sahaja menghubungi cik Hazman Fadzil untuk keterangan lebih lanjut mengenai tajaan beliau itu.. Nanti Mak Dara akan updatekan hadiah tajaan yang bakal dimenangi oleh pemenang MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY ya..

Apa kata kita terjahhh ke blog Encik Hazman Fadzil ini beramai ramai.. Klik di SINI untuk ke blog beliau ya..

P/S: alang alang dah ada di blog Mak Dara ni, apa kata join le GA"MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY" ye.. esok adalah tarikh tutupnya.. Hadiah2 menarik menanti anda..


Senyummmm... Masa Untuk Tangkap Gambar..

Semalam Mak Dara telah ke pejabat Imigresen untuk renew passport somi Mak Dara yang akan bertolak ke London pada minggu depan atas urusan kerja.. jadi dah alang alang ke sana kami buat keputusan untuk buat sekali passport untuk keempat empat anak kami.. Jadi pertama sekali kenalah tangkap gambor dulu kan.. 

tengah sikat2 rambut anak anak hehe

anak sulong Mak Dara Adza Danial Haiqal

anak kedua Mak Dara Adza Danina Kirana

anak ketiga mak Dara Adza Kasih Safea

anak bongsu Mak dara tengah tunggu gilirannya hehe

anak bongsu Mak Dara Adza Isabella

Somi mak dara =)

sesi photostat semua sijil2 kelahiran anak anak

Setelah siap siap semua gambar di print dan semua borang telah diisi maka kami terus le ke pejabat Imigresen yang berada di sebelah aje kedai gambar ni.. Sesampainya disana alangkah hampanya kami sekeluarga bila dimaklumkan yang tiket nombor giliran telah habis.. Maka kami harus datang sekali lagi ke pejabat itu keesokannya.. Waduhhhhh huhuuhuhu

P/S: alang alang dah ada di blog Mak Dara ni, apakata join le GA"MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY" ye.. esok adalah tarikh tutupnya.. Hadiah2 menarik menanti anda..


Sedutan Filem - Lelaki Islam mempertahankan agama Islam

Sebelum kita tidur pada malam ini apa kata anda tonton dulu video ni.. Mak Dara cukup suka cara lelaki Islam ni mempertahankan agama Islam dari tuduhan dan tohmahan pihak barat yang tidak putus putus melabelkan Islam sebagai agama yang mengamalkan terrorism...


Dah tonton? Haaa ambik kau terdiam budak Amerika tu yang asyik nak menghentam agama Islam tu kan.. Video ini adalah sedutan dari Filem Hindustan bertajuk KURBAAN... Fuhhh bilalah dapat Mak Dara hasilkan filem filem yang bergenre begini kan.. Insyaallah mudah mudahan dapatlah merealisasikan impian Mak Dara ini satu hari nanti.