Saturday, December 10, 2011

10 bulan berblogging.. 1000 Entry.. 100 000 pageview.. OH MAK GAYAH!

OH MAK GAYAH! pejam celik.. pejam celik... ketuk ketuk jari kat laptop tiba tiba sedar je rupa rupanya ini adalah post Mak Dara yang ke SERIBU !!!!!!!!!!



Post keseribu dalam masa 10 bulan 23 hari!!! Kiranya 100 post sebulan la kot.. perghhh apa la yang Mak Dara dah merapu meraban dalam 999 post yang lain ek hahahaha... Diharapkan semua yang baca post post Mak Dara tak mendapat apa apa jenis penyakit jiwa dengan bahasa dan cara penyampaian mak Dara menulis ye..

Dan yang besttttnya pulak bila Mak Daa perasan yang pageview Mak dah pun menjangkau 100000 pageview!!!!  Dah rasa macam menang award gitewwww... Syukurrrr Alhamdullilah.. Amin..


.

Ada jugak kawan kawan tanya.. Tak bosan ke asyikkk menulis aje.. Dah le hari hari tulis skrip pastu hari hari tulis blog... Jawapan Mak Dara Tidak Sama Sekali.. Sebab bila menulis skrip kita harus puaskan pihak producer pihak stesen TV dan banyak pihak lagi. Tapi bila menulis blog kita dapat kepuasan diri.. betul tak hehe..

Mak dara nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang sudi menjenguk Mak di rumah orang tua tua ni.. errr i mean di blog Mak Dara ni ehehe.. Selalu selalu lah datang melawat ye.. Insyaallah penyakit meroyan Mak Dara tak berjangkit jadi jangan risau untuk kerap ke sini ye hehehe...