Sunday, December 11, 2011

Separuh Jiwaku Pergi..... Sob sob sob...

Separuh jiwaku pergi..... Ohhh sedeyyy dibuatnya.. Pagi tadi tepat pukul 10 maka bertolak le somi Mak Dara outstesen ke negara orang... sedey ditinggalkan pun jugak.. sedih tak boleh ikut rasanya yang lebih tu hahahha...

Somi Mak Dara bersiap nak keluar dari rumah

Anak teruna mak sedang tolong masukkan bag2 papanya

@ KL SENTRAL

Penerbangan ke London memakan masa selama 14 jam.. Makanya bila bertolak pagi tadi pukul 10 akan sampai disana dalam pukul 2 pagi waktu Malaysia.. Fuhhhh mauuu kebass dibuatnya tu kan.. Mak Dara balik kampung Mak di Kulim Kedah 5 jam pun dah letih hehe.. Apa apapun BON VOYAGE ye wahai somiku... Have a safe trip.. Balik jangan lupa bawak ole ole hehe


Sedih Bila Packing Baju Somi.. sob sob sob..

Mak Dara baru je selamat pack baju baju somi Mak yang akan berlepas ke London pada pukul 10 pagi esok.. Sedihhhhhh tatkala memasukkan baju satu persatu di dalam bag tu.. Bukannya sedih untuk berpisah selama seminggu tapi sedih sebab makin banyak baju dimasukkan dalam bag semakin  nipis harapan mak untuk masuk dan menyorok dalam bag tu.. Kononnya angan nak menyeludup masuk kelondon untuk bersama sama somi di sana hahahahaha... Tapi manakan mungkin badan Mak Dara yang ala ala bersaiz dua pintu peti ais ni muat dalam bag tu ha.. Maka batalkan ajelah niat nak main salji kat sana ye huhuhu..

antara yang dibawa somi...

Jenuh le juga masukkan baju baju yang tebal tu.. Dengar khabornya London sejukkkkk sekarang.. Tapi yang paling best dibawa oleh somi mak dara ialah.......

can food

Haaaaa meggi dan makanan dalam tin tidak dilupa dan turut dibawak bersama.. Mana lah tau kalau kalau tengah tengah malam lapor pulak kan hehehe... Hmmm oklah Mak Dara nak pack kan toiletries pulak . Karang nak beli satu berus gigi disana kena 5 kali ganda duit kita hahaha.. Semoga somi mak selamat pergi dan pulang dari menjalankan kerjanya di sana.. Amin...



Blog Blog Pilihan Malam Ini

Momento AkmaFaizal

About CiKema..
Assalamualaikum, Selamat Menjalin Perhubungan Sesama Kita. CiKema baru belajar jadi blogger. terimalah seadanya yer...suka giler ga, contest & lucky draw. blogwalking dan komen kat blog korang klau korang tinggalkan jejak di blog ini.


Joel tryin' to be #hebat

About Joel...Hi! Saya blogger dari Miri, Sarawak. Baru 14 tahun. Boleh bercakap dalam bahasa BM, English dan Kayan. Dan yes, Joel tryin' to be #hebat! I live life. Don't you?

Nabila Medan

About Nabila Medan

Nurul Nabila bt Medan, 15 Years Old

Birthday : 30 Oct 2011
Status : Budak Sekolah Menengah
Start Blogging Since : 15 Jan 2011
Another Sibling : AthirahMedan | FatihaMedan
From : Selangor

Hobby : Blogging | Reading
About Azha
You cannot plan for tomorrow if you don't know where your money is today" "Success is not measured by what you do compared to what others do, but is measured by what you do with the ability God gave you" to http://www.pakarinsurans.com/

Mereka adalah blogger yang menjadi blogger pilihan Mak Dara pada malam ni.. Moh le kita terjah beramai ramai ye.. Esok Mak Dara plan nak pilih lebih banyak blog dalam "BLOG PILIHAN" ni.. kita tengok siapa yang terpilih ye hehe.. Selamat malam semua...