Tuesday, December 13, 2011

CARREFOUR WANGSA MAJU DIMASUKI AIR!


Lebat.. Memang lebatttttt.... Hujan turun dengan lebat sekali di Wangsa Maju tatkala dan tika ini.. Mak Dara pun dari luar terus batalkan rancangan plan nak jalan jalan dengan family dan terus pulang kerumah saja sebentar tadi. Sepanjang perjalanan kami balik kerumah pun tengok terdapat banyak pokok pokok yang dah tumbang dan ada yang tumbang di atas jalan.. Mujur tiada kereta yang lalu terkena hempap pokok pokok tu..

Tapi kesiannya adik Mak Dara yang ke Carrefour Wangsa Maju terkandas di sana sebab tak dapat balik dek kerana hujan yang lebat.. Dah le dia rabun so dia tak nak le balik kerumah dalam keadaan hujan lebat macam ni kan..

Tup tup Mak Dara terima gambar MMS dari dia . Terkejut Mak Dara bila tengok air dah masuk ke dalam carrefour tu.. Mak ai... Jangan banjir sudah le.. Sekarang mak difahamkan para pekerja carrefour sedang bekerja keras bagi menghalang lebih banyak air memasuki carrefour tu..Harap harap adik Mak Dara dapat pulang dengan selamatnya.. amin..


5 Blog Cool Pilihan Ku 2011

BEN ASHAARI

Dah lama Mak Dara tak join segmen dari Adik Ben ni.. Maka hari ni dengan cargas dan pantas mak nak join..

K-POH / ahli kabinet dapur / spy tingkap
Blog Kak Pah ni memang sempoi dan memang santai habis.. 

Life with Sandra.....
Blogger Sandra Azwan memang mempunyai niche yang lain dari yang lain.
Blognya mengenai fesyen.. Luvsss this blog

impianku dalam mimpiku
Blogger Top ni antara blogger peramah dan humble yang pernah Mak Dara kenali

Scarlett's Petals
Blogger Scarlerr ni memang misteri orangnya.. Maka makin lama makin 
membuatkan ingin tahu siapakah identiti sebenarnya =)

Mia Liana seorang blogger yang otai namun sangat baik dan humble.. 
Selalu support blog Mak Dara =)



DJ GOMO FM (Kak Pah) Review Blog Mak Dara

As Salam kepada teman blogger.. Perghhhh pagi ni memang terkejut dan tersenyum Mak Dara tatkala dapat tahu teman Mak Dara iaitu Kak Pah yang kini telah bergelar DJ di radio GOMO FM telah mereview blog Mak Dara..... Wooohooooooo.

Waduhhhhhh super bangga bila melihat kejayaan teman teman blogger seperti Kak Pah ni.. Bukan senang nak jadi DJ hokayyyy.. Cayalahhhhh Kak Pahhhhh...

http://komuniti.gomofm.org/beta/news.php

Pertama kali dapat mendengar sora kak pah keudara di GOMO FM sebentar tadi.. Perghhhh dah macam DJ OTAI.. Cayalah kak Pah.. Yang besttt tu Kak Pah sempat promote blog Mak lagi hokayyy.. Mak aiiih teruja mak dibuatnya.. Nasib baik dapat mengawal lagi tahap meroyan mak ni hahahaha.. Tks Kak Pah...

Moh le ramai ramai terjah ke Blog Kak Pah @ http://effa-k-poh.blogspot.com/ dan juga Gomo FM.. boleh mintak lagu dan dengarkan suara blogger hebat kita ni sebagai DJ ... Kepada Kak Pah.. Saya doakan semua yang terbaik untuk Kak Pah...