Friday, December 23, 2011

Nasib Baik Tiada Servis Penghantaran Sebegini Di Malaysia

Waduhhh terkejut Mak Dara tatkala melihat video youtube yang tengah hangat di sharekan di facebook oleh teman teman Mak sejak petang tadi.. Sebuah video yang diambil dari CCTV sebuah rumah kediaman di UK kalau tak salah mak..



Waduhhhh pekerja FedEx tu main campak campak aje kotak yang berisi monitor komputer tu.. Kesian lah pada pemilik barangan tu mendapat barangan yang dah rosak.. Nasib baik pemilik tu ada pasang CCTV kalau tak pastilah ramai lagi mangsa pekerja fedEx yang tak bertanggungjawab tu.. 

Nasib baiklah tiada penghantaran seburuk ini di negara kita ni kan..


Bloger ..... Tak Cantik... Erkkk !!?!


OH MAK GAYAH!!! Siapalah punya keje search yang bukan bukan di blog Mak Dara ni.. Setahu Mak Dara tak pernah pulak Mak menulis begini dalam entry Mak mengenai Cik Epal tu..

Pada mereka yang nak search yang bukan bukan tu.. Hentikanlah perbuatan anda tu.. Tak baik asyik nak cari kesalahan atau keburukan orang.. Mak Dara dah 3 kali bertemu dengan beliau di acara acara blogger dan terus terang mak cakap Mak terpegun tengok kecantikan beliau.. Beliau tak perlukan sebarang make up yang tebal mahupun sarat.. She have natural beauty.. Ini bukan entry bodek ye.. Bukan juga cobaan ini betul betul kejadian.. Dan yang paling bestttt she is soooo humble.. Memang sweeeeeeeetttttt sangat sangat.. Memang mak suka caranya =)

Jadi cubalah search benda benda yang bermanfaat sikit kannnn.. search resepi buat cucoq udang ka.. cara cara lipat baju ka... kan lagi bagos ... renung renungkan..