Sunday, December 25, 2011

Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com



Pencarian Blogger Aktif
Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011

Masa yang dinanti nanti tiba jua Kak Jah.. Mak Piah.. Pak Sood oiiiiiii.. Yeahhh marilah beramai ramai turut serta dalam segmen Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com oleh seorang blogger otai dan juga teman Mak iaitu Mia Liana.

Banyak kerugiannya jika tak sertai segmen ini dan terrrrlalu banyak keuntungan yang bakal diperolehi oleh kita dan blog kita sekiranya turut serta dalam segmen ni.. Terutama blogger blogger baru macam mak, jangan le sesekali lepaskan peluang anda ye.. Kemungkinan blog anda akan menerima traffik yang luar biasa.. follower makin bertambah dan juga mendapat teman teman baru apabila menyertai segmen ni.. Tak percaya.... tanya Mak Dara hehehe..

Syarat-syaratnya :
  1. Terbuka kepada semua blogger.
  2. Buat entri bertajuk Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com
  3. Sila copy coding segmen ini dan masukkan ke dalam entri tersebut (Klik pada coding di bawah dan tekan Ctrl + C untuk copy). Klik SINI utk dapatkan coding
  4. War-warkan tentang penyertaan anda kepada pengunjung-pengunjung blog anda.
  5. Blog anda wajib ada shoutbox a.k.a kotak menjeritsupaya senang nak tinggalkan jejak.
  6. Anda mestilah seorang yang selalu update blog dan yang rajin blogwalking.
  7. Setelah siap, letakkan URL entri tadi ke dalam ruangan komen entri ini.
Klik SINI untuk turut serta dalam segmen ini ya... To Mia: All the best in this segmen.. Hope to meet you again soon muahhhhh



Ahhhh FB kena HACK Lagi Ke Ni Grrrrrrrr

Oh why la why.. Cuba habaq mai sebab apa boleh jadi lagu ni.. Lagu sedih di hujung minggu.. Cuba main lagu R&B ka.. Lagu Hip Hop ka.. adoiiii geramnya Mak bila nak bukak facebook aje tetiba keluaq benda ni..



Kena locked!!! grrrrrrrr.... Ni nak habaq mai la kat yang nak bukak akaun facebook mak tu.. Apakata hangpa pi hack facebook retis ka.. yang glamer glamer sikit..Kot la boleh dok dapat publisiti kot.. Ni yang nak pi hack facebook makcik makcik ala senja nan merah macam facebook Mak ni buat apa cheq oi.. Takdak pekdahnya... 

La ni nak buat lagu mana pun tak tau lah.. Ahhh malaih nak layan facebook hari ni.. Esok baru tengok apa apa yang patut.. Kalau boleh bukak balik.. boleh le.. Kalau dak.. hmmm biaq mak meroyan kat blog je lah lepas ni..

Ohhh ni yang nak buatkan mak nak nyanyi lagu PULANGKAN nyanyian Misha Omar ni.. Sat nak tukaq kostume jadi hantu dulu.. uwaaaaaaaaaaaaaa