Wednesday, January 4, 2012

Banyak Entry Mengenai Hari Pertama Persekolahan

Rata rata entry entry di blog blog hari ini mengenai Hari Pertama Persekolahan anak anak.. Mak Dara pun tak terkecuali dengan kisah 4 orang anak mak yang memulakan sesi persekolahan pertama mereka pada tahun 2012 ni..

Begitu juga di wall wall di facebook. Juga tidak ketinggalan status update para ibu bapa menceritakan tentang kisah hari pertama persekolahan.. Memang seronok baca entry entry di blog dan juga status update di facebook mengenai kerenak anak anak mereka.. Boleh mengembalikan kembali nostalgia zaman persekolahan kita dulu..

Antara teman Mak Dara yang turut membuat entry mengenai topik yang sama ialah blogger Rafinamimi dengan entrynya HARI PERTAMA PERSEKOLAHAN 2012


gambar milik Rafinamimi http://rafinamimi.com/


Sporting selalu
gambar oleh blogger ikatankasihku.blogspot.com

Dan juga Blogger Lagenda Mahsuri ada menulis entry HARI PERTAMA di blognya



Itu antara entry yang mak dara terjah.. Jom le terjah ramai ramai ke entry menarik mereka tu ye.. Jika anda juga anda entry mengenai Hari pertama Persekolahan untuk tahun ini sila tinggalkan link di bawah ye.. Boleh le mak pegi terjah kejap lagi. Apa apapun selamat bersekolah kepada anak anak semua.. Belajar rajin rajin yeee


7 comments:

  1. Ekekeke..macam2 ragam dapat kita tengok budak2 ni nak masuk sekolah..kalau yg darjah satu tu lagi la susah sikit nak handle tapi tahun ni anak saya tak ada yg darjah satu..mudah sikitlah..hehehe..thanks ye sis.. :)

    ReplyDelete
  2. Thanks MD cz sudi berkongsi cerita n link mak di sini..

    :)

    ReplyDelete
  3. Hehehehe, makdara ni, ghajinnyer, siap upload kite sekali..kui3...anyway, thanks beb =)

    ReplyDelete
  4. anak2 akak cemane? ade yg skolah meragam x? hehehe

    ReplyDelete
  5. biasalah kak, mak terlebih excited bila anak masuk sekolah... especially bila anak masuk tahun 1!

    ReplyDelete
  6. hari pertama sekolah mesti isu pasal sekolah...hihihi

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mak dara...hari pertama bersekolah mmg mcm cite adakan...:)

    ReplyDelete