Thursday, January 19, 2012

Bibik Dan Majikan Main Sex (18sx)

Entry ini khas untuk 18 tahun ke atas aje ye.. 



Tersedak Mak Dara tat kala membaca Bibik Dan Majikan Main Sex ... Adoiii siapalah punya keje pegi search pasal benda benda macam ni kat blog Mak Dara ni...



Tahulah malam ni malam jumaat tapi sampai pegi search benda benda begini di blog mak ni tak sesuai le dik non.. Lebih baik search entry pasal entry makan makan , menternak lemak ke tutorial ke.. entry ilmu agama ke .. Ini benda tu yang di cariknya.. Adoyaiiiiiii hahahaha


Tapi berbalik kepada topik ni memang ada yang berlaku.. Teman mak sendiri pernah mengalaminya tapi tidak le sampai ke tahap itu.. Cuma sominya dah tertarik menarik kau memang da bom sama bibiknya.. Nasib baik le bini dia dapat hidu awal awal tarikan antara somi dan maidnya tu lantas terus minta tukar dengan agensi pekerjaan itu.. Makanya nasihat mak kalau nak cari pembantu tu kenalah berhati hati ya jangan sampai tergigit jari.. Tak semua yang datang bekerja di sini ikhlas.. Tak juga mak suruh cari maid yang dah tua tua bangka karang kita pulak yang nak kena jaga dia..  so renung renungkan ...


8 comments:

  1. Hahaha..mesti pelik2 je tajuk yg tersangkut...hihihi

    ReplyDelete
  2. ish! benda camni jugak yang diaorang nak cari kat blog...

    ReplyDelete
  3. kalau bab nie...kebanyakkan kaum lelaki suka mende2 nih..hahahaha..

    ReplyDelete
  4. Kalay key word berbau sex tu memang jau je klik2...hehehee...

    Aina alhamdulillah dapat maid ok tapi hanya dua tahun guna khidmat maid lepas tu anak2 dah besar sikit hantar pengasuh je.

    ReplyDelete
  5. isk xmo amek maid..nehi nehi~ =.=

    ReplyDelete
  6. hmm..skg ni pening,maid kene ngorat dengan student kita plak tu,baru bawak jenjalan kat playground berbayar.nak ikutkan maid i gelap dan gendut..aduss..,time lewat malam sure ada calling2.

    ReplyDelete