Tuesday, January 24, 2012

BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana ..

BEN ASHAARI

Haaaaaaa Hari ni Mak Dara nak join segmen berani mati.. Maunya tak berani.. tengok le tajuk segmen adik Ben kali ni... BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana .. Haaaaa tanjat datin maimon ko bila baca segmen Ben kali ni hehehehe... Ben minta tuliskan apa KELEBIHAN blog kita berbanding Blog beliau.. Haaa ada berani mak jemah semua nak join? mak pun nebessss ni... OK Kelebihan Blog Mak Dara ialah.......

Ok antara KELEBIHAN antara blog Mak Dara dan Blog milik Adik Ben ialah... Pemilik Blog BICARA MAK DARA mempunyai lemak yang BERLEBIHAN/ Gemuk.. dan lebih mempunyai "otot otot lemak" berlebihan dari pemilik blog adik ben wahahahaha KELEBIHAN lah jugak tu kan dik hahahaha...


Ini namanya menternak LEMAK

Ben Ashaari
Ini menternak OTOT hehehe
(pic dr Ben Ashaari)

Dan yang lebih lagi ialah gambar header Mak ada 6 keping lebih 5 keping dari header blog ben... Errrr itu kira kelebihan jugak ke hentam aje lah ye asal kan lebih ye tak Kak Kiah..

Bicara Mak Dara
header Mak

BEN ASHAARI
Header adik Ben

Kemudian blog Mak ni background penuh dengan nama blog mak.. Ala ala gila kuasa dan over promotion gitew .


Errrrrr Gambor Ben akak kidnap dar fb Ben ye..Kan Ben ada kata letak gambar bagi mengambarkan kelebihan hehehe... Fuhhhhh memang berani mati betul le mak ni menjoinkan diri segmen adik Ben kali ni.. Dalam duk tulis ni pon banyak kali delete tulis balik tulis delete hahaha... Gile ko mak jemah mana boleh lawan sifuuu... Adik Ben sifu Mak tu... hehe.. Adik ben jangan marah ye...

Kalau ada rasa berani tahap power rangers silalah join segmen ni ya klik di SINI utk join


18 comments:

  1. sempoi... :)

    dari segmen yg sama.. :)

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/01/segmen-berani-mati-blog-aku-lagi-best.html

    ReplyDelete
  2. mmg terbaiklah entry kak adza.. ayu suka.... ben pasti pitammmmmmm
    hahahaha

    ReplyDelete
  3. hehehe... caya la mak dara... mesti leh menang nie....

    ReplyDelete
  4. hahhaa.. terbaik dari Mak dara.. memng blog yang best...

    ReplyDelete
  5. memang setiap blog ada kelebihannya..
    tp yg pasti pd akak blog ni kelebihannya ialah, pemiliknya sudi nak komen kat blog kecil2an x femes macam blog akak, berbanding tuan punya blog BA tu, pernah sekali dia komen dan folo, lepas tu x harap pun, sebab tu akak maleh dah ikuti blog dia,..

    ReplyDelete
  6. good luck and happy belated birthday sis

    ReplyDelete
  7. good luck and happy belated birthday sis

    ReplyDelete
  8. terbaiklah sis..happy birthday to u, wish u all the best...:)

    ReplyDelete
  9. salam kenal kak
    wah2 gud luck akak .. ;)

    ReplyDelete
  10. hahahaha :DD
    Kelakar la mak dara ni !

    ReplyDelete
  11. Terbeklaa..

    http://cerytara.blogspot.com/p/stuffs.html

    ReplyDelete
  12. good luck:)

    cara penulisan yg menarik satu kelebihan utk blog mak dara ni...:)

    ReplyDelete
  13. haa. ni betul2 terbaikk ni ! kalah bro ben :P

    http://fyapelangi.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    ReplyDelete
  14. memang kelebihan betul ni...heheheee

    ReplyDelete
  15. mmg mak lebih pd ben..hehe..
    takut plak sy nk join..hihi

    ReplyDelete
  16. Tak berani nak join.Kang kena jampi dgn Ben.

    ReplyDelete