Sunday, January 22, 2012

Hadiah Istimewa Dari Blogger Hebat

As salam.. Waduhhhh sejak kebelakangan ni mak agak sibuk membantu somi mak untuk Kuala Lumpur Short Film Festival yang akan berlangsung pada 30hb jan hingga 1hb jan depan sampai dah jarang jarang dan kadang kadang untuk check blog mak ni ha..

Dalam dalam kesibukkan itu syukur Mak Dara dapat bertemu dengan blogger hebat Mia Liana ketika dia datang ke KL beberapa hari yang lalu. Dan memang mak dara tak sangka bila Mia memberikan hadiah istimewa untuk Mak Dara sempena hari lahirnya.. Haaa hebatkan birthday Mia tapi Mia yang berikan hadiah. Soooo sweet kan.. Dan hadiahnya adalah...


STICKER Mialiana.com!!!! Waduhhhhhh terujaaaa mak dara menerimanya.. Dan yang bestnya bukan Mak Dara sorang aje yang dapat sticker tu adik beradik Mak Dara pun dapat juga..



semua gambar telah dikidnap dari album FB Mia hehe

Terima kasih Miaaaa!!!!! Kami semua sukaaa sangat dengan sticker pemberian Mia tu.. Sukaaa sangat dapat bertemu Mia.. Harap lepas ni dapat jumpa Mia lagi.. muahhh...


2 comments:

  1. sweetnya entri ni.... ini sahaja yang cenderahati yang mia bawa. senang dan simple.

    nasib akak dan adik-beradik akak suka sticker ni. lega rasanya. boleh la tampal di mana-mana, tak pun simpan buat kenangan....

    muahhhhsssss...

    ReplyDelete