Thursday, January 26, 2012

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!
HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!
HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!
HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!

Haaaaa jangan tanjat ye datin maimon... Mak Dara memang suka nyanyi lagu harijadi untuk diri sendiri.. Bukanlah niat nak perasan ke apa cuma nak sedarkan diri yang usia mak dara dah kearah senja nan merah gitu... Ya.. Mak Dara telah menyambut hari lahir mak dara pada 24hb Jan lepas.. Berapa usia mak dara?...



Haaaaa jangan tanjat ye datin maimon.. Mak memang dah tuaaaaa hehehe...Huhuhu dah tua diriku ini.. Namun aku bersyukur dengan segala yang dikurniakan oleh tuhan kepadaku.. Seorang suami yang penyayang.. 4 orang cahayamata yang sempurna buatku.. syukur..Mak Dara terima banyak ucapan selamat hari jadi dari teman teman di Facebook twitter dan ada juga di Blog.. Terima kasih kalian.. U really make my day.. Dah tuo pun tuolah.. Den terimo denge hati ye terbuko hehehehe..

Ok Meh Mak sharekan serba sedikit sambutan birthday party mak yang di adakan di Crossroad  Concord Hotel Shah Alam...


waduhhh siap kena panggil naik atas stage lagi hehehe

Hembos jangan tak hembos.. waduh byk pulak lilinnya hehe tak mengaku tua

waduhhh siap kena buli nyanyi lagi oleh D'ADZA habis sumbangggg haha

bukak hadiah timeeee!!!!

waduhhh somi mak dah jadi super butterfly men hehehehe

semua family & Friends yg datang sambut birthday mak.. muahhhh luvs you guys

ada tak macam Bear Bear di depan Pavilion tu hahahaha

semua adik beradik Mak Dara dari kiri Adza Yanie, Adza Irdawati(mak Dara)
Adza Tuty, Adza Rina, Adza Edie dan Adza Emie... muahhh

Fuhhhh memang moriahhhhh malam tu.. Bertambah meriah bila beberapa rakan blogger yang turut hadir untuk sambut Birthday Mak.. Siapakah mereka tunggu di entry seterusnya hehe.. Ok kepada semua sanak saudara dan teman yang sudi jayakan birthday party untuk ai terima kasih diucapkan it really means a lot to me... Sukaaaaa sangat.. Tahun depan buat lagi ye hehehehehehehe



17 comments:

  1. Happy birthday Mak Dara...
    Salam kenal..

    Tak kisah la tuo pun tuo la Mak Dara..janji kulit masih cekang, apakah rahsia?

    ReplyDelete
  2. happy birthday mak dara!moga sukses and maintain cantik selalu...hehe :)

    ReplyDelete
  3. Happy birthday mak dara .. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki .. amin ! =)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday Mak dara....Semoga di limpahi rezeki yg murah untuk mak dara sekeluarga...Amin..

    ReplyDelete
  5. akak!!!happy birthday.. lambat wish plak.. akak ni aquarius nih kan?? hehehe.. walaupun berape skali usia kak, yang penting akak happy and makin berseri2 skrg nih... :)

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir ke ...hehe boleh teka sbb kita seusia.Muda lagi you, masih boleh beranak 3/4 org kan:)

    just kidding.

    Adza,
    semoga hari mendatang lebih membahagiakan you n fmly, murah rejeki, dan diberkati Allah dunia akhirat.

    Ameen.

    ReplyDelete
  7. meriahnya.. walaupun umur 35 tapi muka tetap muda gitu..hehe

    ReplyDelete
  8. Happy birthday mak dara.. Semoga pnjang umur,murah rezeki dan cantik selalu..hehe

    ReplyDelete
  9. hepy besday kak dara..smoga gumbira selalu..diberi kesihatan yang baik..amin...lupa2..sentiasa awek muda..hihi

    ReplyDelete
  10. meriahnya.. epi besday makk.. semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa diberkati oleh-Nya..

    mak tetap howt okey!!!

    ReplyDelete
  11. wahhhhh bestnyaaa.... happy birthday... sayang mak dara ketat-ketat. muahhhsssss...

    ReplyDelete
  12. happy birthday kak!
    tua pada usia je kak, tapi akak masih comel lote lagi...

    moga panjang umur dan bahagia bersama suami dan anak2 tersayang ye!

    ReplyDelete
  13. selamat hari lahir mak dara...
    taklah tuo lagi 35 tuh!!

    ReplyDelete
  14. mak dara! happy birthday to you. semoga Allah memberkati usia mak. hmm, tua apanya. 35 still gojes lagi tu :)

    ReplyDelete
  15. seronok kan sambut bday ramai-ramai..

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK