Wednesday, January 25, 2012

KLIS FABULOUS GIVEAWAY


KLIS adalah nama singkatan kepada Kuala Lumpur International Short Film Festival yang telah dianjurkan oleh syarikat KLIS NETWORK yang terdiri daripada somi Mak Martias Ali dan temannya En Jurey Rosli dan Yusof Kelana. Mak Dara diberi penghormatan oleh KLIS untuk membuat satu giveaway dan hadiah hadiahnya sangat best! Jom lihat apa yang perlu anda lakukan.


1) Follow Blog Mak Dara

2) Buat satu entry bertajuk " Kuala Lumpur International Short Film Festival " dan letakkan logo KLIS di entry itu

3) Copy paste ayat ayat dibawah :
KLIS adalah nama singkatan kepada Kuala Lumpur International Short Film Festival yang telah dianjurkan oleh syarikat KLIS NETWORK. KLIS ialah festival bertaraf antarabangsa yang mempertandingkan filem pendek dari seluruh dunia.Ia juga meupakan satu acara rasmi bagi sambutan Hari Wilayah Persekutuan 2012.

MARTIAS ALI Founder KLIS
pic oleh Putera Remaja

Penganjuran Festival Filem Pendek seperti ini adalah yang pertama dilakukan di Malaysia. Terdapat lebih 1136 penyertaan diterima dari 75 negara dan hanya 40 buah filem pendek sahaja terpilih ke peringkat akhir. Festival ini akan bermula pada 30hb Jan hingga 1 hb Feb depan.Sempena dengan KLIS yang akan datang. Untuk keterangan lanjut sila kehttps://www.facebook.com/klis2012

4) Siap hantarkan entry anda di komen box di bawah sebelum 25hb Jan 2012

HADIAH HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI

KESEMUA yang menyertai giveaway ini akan menerima jemputan ke Kuala Lumpur Short Film Festival yang akan berlangsung pada 30hb Jan hingga 1hb Feb 2012 bertempat di Panggung Bandaraya KL. Dimana anda boleh menonton kesemua 40 filem pendek yang berjaya masuk ke peringkat akhir yang akan ditayangkan di Panggung Bandaraya KL

Namun daripada semua penyertaan.. 10 Entry akan dipilih secara random melalui random.org dan 10 yang terpilih akan menerima hadiah seperti di atas plus bakal memenangi hadiah tambahan yang hebat seperti di bawah..

1 Helai T-Shirt KLIS

1 Jemputan (utk 2 orang) Ke Malam Anugerah KLIS

Jadi jangan tunggu tunggu lagi jom le join sekarang... Wahhh bestnya dapat bertemu dengan para blogger di festival filem ni nanti kannnn... Sehingga kita bertemu di Kuala Lumpur Short Film Festival nanti ya...


23 comments:

  1. 1 jemputan tu untuk 1 orang ke 1 keluarga?

    ReplyDelete
  2. nk join la contest ni..cam best.. tapi xtau dpt dtg kl ke x...huhu..nk t-shirt je blh ke mak dara?? hihi

    ReplyDelete
  3. aii.. dah join..hopefully dapat pass utk 2 orang ye..hihi..kalau sorang susah cket...

    http://mayandhanis.blogspot.com/2012/01/kuala-lumpur-international-short-film.html

    ReplyDelete
  4. macam ade yg tertinggal tadi.;)

    http://mayandhanis.blogspot.com/2012/01/kuala-lumpur-international-short-film.html

    ReplyDelete
  5. saya join ngeee

    http://crystlirish.blogspot.com/2012/01/kuala-lumpur-international-short-film.html

    ReplyDelete
  6. Salam and hai mak dara,saya join! saya punya:
    http://nashasanzagorgon.blogspot.com/2012/01/kuala-lumpur-international-short-film.html
    thank you...

    ReplyDelete
  7. hahahahaha malas join.... hahahahahaahhaahha *kejam tak kejam tak*

    rindu akak lee... jom goleks2 ayams... :p

    ReplyDelete
  8. DN dah join! ^_^

    http://deqnoor.blogspot.com/2012/01/kuala-lumpur-international-short-film.html

    ReplyDelete
  9. kak, i'm stealing this post ;)

    ReplyDelete
  10. salam..syu dah join..

    nak tshirt je bleh x? hehe..tkot x dpt nak pegi time tu..dah nak exam..

    http://syu90contest.blogspot.com/2012/01/klis-fabulous-giveaway.html

    tQ~

    ReplyDelete
  11. terima kasih atas kesudian semua join give away oleh KLIS ni.. Nantikan siapakah 10 peserta yg bertuah ye..

    Khatijah Nur Ain: satu jemputan utk 2 org =)

    ReplyDelete
  12. 1 jemputan untuk 2 orang? yay ! terima kasih mak dara ! :) sebab kalau satu jemputan untuk seorang memang tak boleh pergi..

    http://khatijahnurain.blogspot.com/2012/01/kuala-lumpur-international-short-film.html

    ReplyDelete
  13. join .

    http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2012/01/kuala-lumpur-international-short-film.html

    ReplyDelete
  14. Salam Mak Dara
    Nak join tapi untuk jemputan tu memang x boleh pergi sebab masa tu ada kat kg lah..

    http://mahalucky79.blogspot.com/2012/01/klis-fabulous-giveaway.html

    id fb : Mahanun Mahmud

    ReplyDelete
  15. saya join ye

    http://fieda0102.blogspot.com/2012/01/kuala-lumpur-international-short-film.html

    ReplyDelete
  16. salam mak dara, mama tunz join jugak tau!!

    http://tunzhotspot.blogspot.com/2012/01/kuala-lumpur-international-short-film.html

    ReplyDelete
  17. nak t-shirt juga.. saiz xxl..

    http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/01/kuala-lumpur-international-short-film.html

    ReplyDelete
  18. always support u. dah war-warkan dalam blog mia...

    http://www.mialiana.com/2012/01/kuala-lumpur-international-short-film.html

    ReplyDelete
  19. angah join..sokong auntie!!

    http://ahmadzafran.blogspot.com/2012/01/kuala-lumpur-international-short-film.html

    ReplyDelete
  20. saya join jugak

    http://zaqwantaufex.blogspot.com/2012/01/kuala-lumpur-international-short-film.html

    ReplyDelete
  21. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/01/kuala-lumpur-international-short-film.html

    ReplyDelete