Thursday, January 5, 2012

Ku Di Tahun Baru....

Oh Mak Gayah... Dah masuk 5hb Januari baru tertengok gambar gambar sambutan tahun baru yang mak sambut bersama keluarga di Concord Shah Alam yang bersarang nak dijadikan entry tapi tak terbuat buat dek kerana sibuk dengan persekolahan keempat empat anak Mak Dara.. Better late then never bak kata orang Uganda dan Siberia kan hehehe..

Pada malam new year eve tu Mak Dara dan keluarga telah ke Concord Hotel Shah Alam dimana band family mak iaitu BAND D'ADZA perform untuk sambutan tahun baru tu.. Tema malam tu hitam dan merah dan juga High School Musical.


merah tak mak ngah hehehe


D'ADZA BAND
dari kiri Abg AMri, Adza Tuty, Adza Rina, Tengku & Adza Yanie


countdown new year


habih anak anak naik atas pentas haha


Mak somi dan anak

Ramai betul orang malam tu nasib baik le adik mak dah RSVP kan tempat untuk mak sekeluarga kalau tak memang duduk nunnnn dihujung le hehe.. Dalam tengah mengejar anak anak mak yang dok sakan berlari mengutip belon belon dipentas sempat mak melihat kelibat seorang teman blogger iaitu Fiza.. Sebelum tu teman blogger yang sweet Deq Noor datang dan menegur Mak Dara.. Sebelum habis show tu mak terus jumpa diorang dan snap snapkan picture bersama mereka..


dari kiri Mak Dara, Deqnoor & Fiza

Memang seronong hang out dengan mereka ni.. Satu kepala besttt.. Harap harap diorang tak bosan melayan meroyan mak yang tak boleh berhenti bercakap tu hehe.. Terkejut mak bila Deqnoor kasi souvenir dari beijing untuk mak.. Tankiuu Deqnoor so sweet of you..

So lepas semuanya tamat maka kami pun balik le ke rumah.. Belum sempat sampai kerumah tengok aje ke belakang kereta semuanya dah tidor.. Ni semua penangan dok kejar belon kat sana tu lah hehe.. Apa apapun semoga tahun ini membawa kebaikan kepada kita semua ya insyaallah aminnnn....


11 comments:

  1. amboi meriahnya mak dara...famly band ni =)

    ReplyDelete
  2. Saya countdown atas katil. Sungguh tak meriah..

    ReplyDelete
  3. amboi mak dara kemain lagi..hikhikhikhik..

    ReplyDelete
  4. wah2,, mak dare still hot gitu.. :D
    fiza sangat... sexy.. awhh~ haha,, sengal,, saje je..

    ReplyDelete
  5. Ada masa kita gather lagi ye kak.. Best dapat kumpul camni kan... Dah jadi macam tempat perjumpaan. hehe...

    ReplyDelete
  6. comellah mak dara! Selamat Tahun Baru 2012... moga terus malatop!

    ReplyDelete
  7. Auwww .. tekezut tgk gambar sendiri, haha~

    ReplyDelete