Monday, January 30, 2012

Kuala Lumpur Short Film Festival Kini Bermula...

Syukur alhamdulillah KUALA lumpur Short Film Festival sedang berlangsung dengan jayanya pada masa dan saat kini . Kini mak dara berada di acara ni yang sedang berlangsung diPanggung Bandaraya KL berhadapan dataran merdeka... Mak dara nak menjemput ke semua anda untuk dtg memeriahkan festival ini dan sambil sambil tu dpt la tengok filem filem dari luar negara yang akan ditayangkan pada malam ni...

Mak dara anak jemput anda semua ke majlais perasmian Festival ini yang akan berlangsung pada malam ini yang akanbermula pada pukul 8 malam ini.. Sebenarnya semua jemputan malam ini adalaha dari jemputan aje.. Namun kepada semua pembaca blog mak dara adalah istimewa maka mak nak jemput semua anda datang pada malam ni.. Tema pakaiana ialah formal ye.. Turut hadir pada malam ini adalah dua belas duta dan juga datoa bandar kl.. Jadia mohhhh le joinnn ye.. Bila tiba di registration just mention yang uols adalah guest Kak Adzairdawati ye..

Jumpa anda malam ni yeeeee.....

5 comments:

  1. mcm best je ni mak dara...tp segan la pulok....

    ReplyDelete
  2. Ohh baru tau psl kl short film festival ni.. sy agak ketinggalan. Haha

    ReplyDelete
  3. mak dara, salam kunjung semula...dah lama tak singgah di blog ini.

    ReplyDelete