Friday, January 27, 2012

lady 18sx sex, dara miang , isteri curang



Tanjat Datin Maimon la pepagi Jumaat yang mulia ni tatkala melihat kata kata kunci yang di search di blog Mak Dara ni ha...


lady 18sx sex, dara miang , isteri curang ... biaq betui... Jap mak nak check kembali.. Ehhh bila masa lah yang mak tulis entry SX18 begini adoyaiiiiii... Lebih baik search entry pasal entry makan makan , menternak lemak ke tutorial ke.. entry ilmu agama ke .. Ini benda tu yang di cariknya.. Haaa macam yang last tu "doa supaya suami setia" itu yang lebih disearch dari benda benda di atas tu... Adoyaiiiiii.... 


7 comments:

  1. hahha. mcm2 hal eh kak.. haha

    ReplyDelete
  2. mmg ada yg otak tak senonoh cam tu mak dara.

    ReplyDelete
  3. biasalah yg dicari tentu benda2 yg panas2 yang ada unsur2 lucah,.. yg tu yg seronok kannn...

    ReplyDelete
  4. hihikk... Alhamdlillah takat ni belum ada keyword yg merapu terjah ke blog kakyong.. ;)

    ReplyDelete
  5. macam-macam.. lain kali cri lah benda yang bermanfaat..btl x mak dara??hehe

    ReplyDelete