Saturday, January 7, 2012

Selamat Ulangtahun Ke-5 Buat Budiey.com

Selamat Ulangtahun Ke-5 Buat Budiey.comhttp://www.budiey.com/ yang jatuh pada hari ini, 7 Jan 2012. 


Dengar khabarnya Budiey akan membuat Party Ulangtahun Budiey.com ke 5 di di Zouk Kuala Lumpur pada 21hb Januari nanti. Dan Banyak hadiah untuk korang Budiey akan berikan termasuklah iPad2 utk hadiah utama cabutan bertuah. Waduhhhhhhhhhhh nakkkk pergiiiiiiii hehehehehehe...

 
Mak Dara & Budiey di FFM 24 yang lalu =)

Mak Dara doakan semoga blog budiey bertambah tambah meletops dan terus menjadi blog paling sensasi di Malaysia... Dan semoga party ulangtahun di Zouk Kl nanti akan berlamgsung dengan jayanya ya amin... Tak sabar Mak pulak nak sambut ulang tahun blog mak yang pertama pada 17hb januari ini hehehe...

Selamat Ulangtahun Ke-5
Budiey.com !!


4 comments:

  1. masing2 nak sambut birthday ye... mak pun dah tak sabar juga, taklama lagi tu... 17 jan tinggal 10 hari je he hehh tapi penantian tu satu penyiksaan.

    ReplyDelete
  2. uwowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww. blog pun ada celebration yg gempakkkkkkkkk giler! kalau nak join the party, blh? :3 hehe

    ReplyDelete
  3. wahh ,, bez .. jom join http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-tersenarai-dalam-1000-blog_08.html

    ReplyDelete
  4. wahh ,, bez .. jom join http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-tersenarai-dalam-1000-blog_08.html

    ReplyDelete