Thursday, January 26, 2012

Senarai Pemenang KLIS FABULOUS GIVEAWAY.. Tahniah


As Salam kepada semua teman.. Kini Mak Dara ingin mengumumkan Pemenang KLIS FABULOUS GIVEAWAY . Namun sebelum tu mak dara nak ucapkan terima kasih kepada semua yang sudi menyertai GA anjuran KLIS ini ya.. Mereka yang telah menyertai GA ini adalah..


Mak Dara nak ucapkan tahniah kepada KESEMUA yang menyertai giveaway ini kerana setiap anda semua menerima jemputan ke Kuala Lumpur Short Film Festival yang akan berlangsung pada 30hb Jan hingga 1hb Feb 2012 bertempat di Panggung Bandaraya KL. Dimana anda boleh menonton kesemua 40 filem pendek yang berjaya masuk ke peringkat akhir yang akan ditayangkan di Panggung Bandaraya KL. Dan anda juga telah memenangi...

2Jemputan Ke Malam Anugerah KLIS

Ya Kesemua anda akan menerima undangan ke Malam Anugerah KLIS yang akan berlangsung di Panggung Bandaraya KL pada 1hb Feb 2012 yang akan bermula pada pukul 8 malam. Tema pakaian ialah BLACK TIE. Ini bermakna setiap seorang dari anda boleh membawa seorang teman ke majlis gemilang ini.

Namun daripada semua penyertaan.. 10 Entry akan dipilih secara random melalui random.org dan 10 yang terpilih akan menerima hadiah tambahan yang hebat seperti di bawah..

1 Helai T-Shirt KLIS

Senarai 10 Pemenang Tshirt melalui random.org ialah....

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang.. Diminta anda semua menghantar segala butiran anda seperti nama penuh , no telefon alamat kepada email saya mrs_martias@yahoo.com sebelum 27hb Jan ye... TAHNIAH


Sambil sambil tu kalau sudi vote le Mak Dara untuk WORST BLOG OF THE YEAR  dalam Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.. Cuma klik http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 dan kemudian vote http://www.bicaramakdara.com/ ye.. Pada sesiapa yang turut sertai award ni votelah mak dan tinggalkan link dan mak akan vote untuk anda pula =)


15 comments:

  1. saye htr detail laju2..haha....dapat baju!time kasih MD!!!

    ReplyDelete
  2. tahniah pada yang berjaya.>:)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..mama tunz dapat shirt KLIS.tq mak dara.

    ReplyDelete
  4. wahhhh!!! xsangka DN dapat. thanks Mak Dara! :)

    ReplyDelete
  5. tq mak dara, saya dah e mail kan detail.hope KLIS berjalan lancar

    ReplyDelete
  6. tahniah pd yg berjaya..adusss JS terlepas plak nk sertai ari tu...huhu

    ReplyDelete
  7. thank you! baru tau!hehe...err..nak tanya kena pakai black tie tu macam mana? sorry kalo soalan tak berap cerdik..
    hehhe=P

    ReplyDelete
  8. Dah emailkan detail dekat Mak Dara.. Katie mintak maaf sangat-sangat sebab terpaksa hantar detail hari ni.. harap-harap masih berpeluang untuk dapat invitation dengan t-shirt tu..harap sangat-sangat..sorry ye mak dara.. :(

    katie dah vote untuk Mak Dara..rasa bersalah pulak vote sebab blog mak dara best ape..

    ReplyDelete
  9. Salam..
    Maaf ya Mak Dara..Baru boleh buka blog sebab masih ada kat kg ni..
    saya dah hantar detail..harap masih diterima..
    untuk jemputan tu rasanya memang tak boleh nak menghadirkan diri..Maaf banyak2..
    Dah vote untuk Mak Dara..

    ReplyDelete
  10. alhmdlah..dpt jgk tshirt..syu dah emel details? dpt x? thanks.

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK