Thursday, January 26, 2012

VLOG Dari Mak DaraOk

Haaaaaaaaa jangan tanjat ye datin Maimon.. Mak Dara pon nak buat v log jugak hokayyyy... Hahahaha jangan ada yang termuntah pink sudah le tatkala menonton vlog Mak Dara ni ye.. Mempersembahkan VLog meroyan dari Mak Dara.... Taraaaaaaaaaaaa...

Maaf ye video goyang goyang hehehe

Haaaa kauuuuu... Inilah ghopenye bila Mak Dara bervlog.. Harap takde yang terjangkit penyakit meroyan mak tu ye.. hehe.. Dan sila abaikan video yang bergoyang goyang tu ye.. Imagine lah mak dara atas tongkang dan sedang berhadapan dengan lautan yang berlora gitu hehehe..

Ok video ni Mak Dara tujukan kepada semua keluarga dan sahabat handar tak kira lah teman dari FB ke.. Twitter ke Blog ke.. Yang sudi ucapkan selamat hari jadi pada mak yang baru aje lepas pada 24hb Jan lepas.. Haaaa Mak dara dah sah berumur 35 tahun uolssss... Harap anda semua tak le serik nak berkawan dengan orang tua macam mak ye hehe


7 comments:

  1. cayalah mak mmg hebat..JS huhu..

    hepi besday mak...ooOoo muda lagi mak dr JS...hehe..

    ReplyDelete
  2. steady la mak...

    sy tak dan la nak wat entri besday utk mak...

    tp sy sempat jgk wish kn utk mak??

    neway smoge dengan umo yang baru ni dapat memurahkan lagi rezki mak dara...

    moge dapat laksana kan pape yang dihajati sblum ni....

    =)

    ReplyDelete
  3. hepi befday to makDara. sayangg makDara ! :)

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Ida...hilang slang Utara jap...cam tak caya slang KL ha..ha..

    ReplyDelete
  5. wow sy dpt vlog dr mak dara.. hehehehe. happy2 always akak!! :)

    ReplyDelete
  6. lahhh... ingatkan ada nyanyi2 sekejap...leh dengar suara mak dara yang merdu...

    always support u. all the best!

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK