Monday, February 6, 2012

Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012



As salam kepada semua rakan blogger.. Ok kecoh di sana sini memperkatakan tentang Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012 . Dan banyak juga blogger blogger telah menyertai award ini.. Dan Mak Dara pun tak nak lepaskan peluang untuk sama sama joinkan diri... Tapi tengok semua kategori hebat hebat belaka rasanya amat kerdil dan amat tidak layak untuk blog mak yang picisan ni namun tetiba mak dara terlihat akan satu kategori. Kategori apa tunggu sat na Mak Jemah...



WORST BLOG OF THE YEAR!! Yeahhhhh memang kategori ni amat le sesuai dengan blog mak ni hehehe jadi ters le Mak join.. Setelah join mereka tanya kenapa blog mak layak untuk memenangi kategori itu.. Maka mak pun jawap lah.....

This blog is own by old lady name Adza Irdawati or I call myself as "Mak Dara" to make things worst im FAT!!!! now tell me the truth who really wants to reads a blog from an old and triple XL lady with history of meroyan.. So this category suits me very well dont cha think? =)


Hehehe.. Jadi pada yang sudi untuk membantu mak dara untuk memenangi gelaran WORST BLOG OF THE YEAR sudilah kiranya VOTE untuk Mak dara ye.. Klik di SINI untuk mengundi.. Klik vote utk blog www.bicaramakdara.com/  ye... Terima kasihhhhh bebanyak mak amat amat menghargai setiap vote dari anda.. 

Pada yang juga turut join Award ni undilah mak dara ye lepas tu tinggalkan link dan mak akan undi anda kembali.. Mari jadikan blog ni WORST BLOG OF THE YEAR!! hehe


76 comments:

  1. Salam Mak Dara.. apapun kategori yg Mak joint gud luck yer!!

    ReplyDelete
  2. SERIOUSLY!!!!! kaaaaaak! by joining this, u make "The Worst Blog Award" look so stylish! nak ekottttttttt!!! hahahaha~

    ReplyDelete
  3. hehehehehe tks Zayyyyyy jom le join boleh daftar lagi ni

    ReplyDelete
  4. klu taknak undi bleh tak??

    yela...sy tak rase mcm blog ni worst la...ok je blog ni....

    sy sdiri suke mentelaah penulisan mak dara...

    ReplyDelete
  5. Macam tak sampai hati nak vote the worst sebab macam best jer blog Mak Dara ni.

    ReplyDelete
  6. saya dah vote mak dara semalam...pape pun tq coz vote me to...super awesome mak dara...^__^

    ReplyDelete
  7. okey , akan di vote mak dara pulak

    ReplyDelete
  8. Ape kes bertanding worst blog nie.. Hehe.. Anyway voted..

    ReplyDelete
  9. yeay..tq makdara..sy pon dh undi mak dara untuk kategori THE WORST BLOG OF THE YEAR..semoga maju jaya tau :)

    p/s: tq for the vote www.amirolahmad.com :)

    ReplyDelete
  10. ramai bertanding dlm anugerah ni hehehe

    ReplyDelete
  11. Salam mak dara!! dah vote dah blog mak dara tadi..awat masuk kategori worst blog? haha..baik msuk kategori best of the best la..apa2 pun, gud luck k! Closing date masih jauh lagi...

    p/s: jgn lupa vote blog fukkenlol jugak kat kategori most funniest blog =)...

    ReplyDelete
  12. terima kasih sbb vote sy. dan sy jgk dah vote blog ni...tapi kenapa masuk worst category?

    anyway gud luck! :)

    ReplyDelete
  13. gud luck mak dara...sm akan support kak

    ReplyDelete
  14. dah vote mak dara.. hehe.

    kita dalam kategori yg sama laa mak dara, wahhh teruja sgt ni dapat bersaing ngan blogger hebat mcm mak dara. hehe ;p

    vote for me too eh mak dara

    1. worst blog of the year
    2. vote lifeiwfvanessa.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. hai mak dara...
    thanks kerana memberi sokongan kepada kami.
    dan kami juga rasa bertuah dapat berjumpa personaliti blogger yang tak kurang hebatnya...
    keep it up mak dara

    Loves, from http://www.mojoreel.com

    ReplyDelete
  16. done voting you.. btw, after voted for you, i'm quite surprised because i made you jump to the top..!!! u're the champion now.. hehee.. close by just one vote higher than the first runner up.. also my appreciation to you for voting my blog.. THANX.. ^_^

    ReplyDelete
  17. Hi salam kenal,
    Gerun Benjy melihat Fan Mak Dara ni ... nampak gayanya Benjy gantung bendera putihlah tak nak bersaing lagi ... setakat ni mak dara dah duduk top dan Benjy ke tiga ... semoga Mak Dara berjaya. Yang penting bersaing dengan sihat, terima kasih :D

    ReplyDelete
  18. terima kasih kerana sudi datang ke blog Benjy .. +1 undi untuk Mak Dara dari Benjy, terima kasih :D

    ReplyDelete
  19. dah vote untuk mak dara... tq for voting me... undi adalah rahsia...

    ReplyDelete
  20. boleh lagi kalau nak saya review blog... hanya 10 yang terbaik akan direveiw...

    ReplyDelete
  21. done done & done..:p...good luck

    ReplyDelete
  22. done vote u mak dara...good luck ya!!!

    ReplyDelete
  23. salam..haha..mak dara thanks for your voting me..hehe..btw, i already voted you yesterday..gud luck mak dara..i saw for the worst blog of the Year, your blog got higher vote and leading for tnat categories..

    ReplyDelete
  24. Terima kasihhhhhh kepada semua yang sudi undi mak dara... tak terucap dengan kata kata tak terlaku dengan perbuatan .. ohhh sungguh touching mak dara dengan support dari setiap sorang dari andaaaaa... sayang korang ketat ketat....

    ReplyDelete
  25. Saya sudah undi untuk Mak Dara walaupun berat hati untuk kategori yang Mak Dara sertai.

    ReplyDelete
  26. voted ur blog!!! hehehe... TQ for voted Homemade Kek ye...

    ReplyDelete
  27. dah voted;) nape worst? huhuhu... btw, ranking teratas tuuuuuu... gudluck tau! hehehe

    ReplyDelete
  28. saya dah vote utk mak dara! terima kasih juga sbb vote blog saya! mungkin juga ada pengunjung blog ini nak vote blog saya. vote saya saluran07.blogspot.com di kategori best auto blog http://www.socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=17 undi anda semua amat saya hargai.

    ReplyDelete
  29. mintak tlg undi funtasticko design juga ye http://www.socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=17

    ReplyDelete
  30. klau boleh mintak kawan2 kat sini tulun vote Blog Homemade Kek under Best Business Blog category [http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=15] juga yee... TQ... dhila akan vote korang in favors too...

    ReplyDelete
  31. merendah diri plak akak ni..nway, gooood luck!

    Salam kenal ;)
    Jemput singgah ke Belog Patrick Star

    ReplyDelete
  32. As Salam,
    I dah vote. Good Luck...

    Thanks for singgah kat blog I....

    ReplyDelete
  33. Salam..

    Terima kasih Kak sebab vote blog saya.. Walaupun rasa macam kategori Worst Blog untuk blog akak ni tak kena, tapi OK, saya tetap vote seperti permintaan.. :) Harap berjaya!

    ReplyDelete
  34. serious ke mak dara undi blog saya? terima kasih mak dara. okay, saya undi mak dara juga :)

    ReplyDelete
  35. Tahniah juga kepada Mak Dara ... perjalanan masih jauh lagi masing-masing masih ada peluang ... seronok bersaingan dengan Mak Dara tetapi yang tak bestnya Benjy sampai menyembah nyembah tertiarap minta bantuan member di FB. Sebelum diaorang undi Benjy kena kutuk, kena 'pancung' dan berbagai lagi sindirin yang kaw-kaw sebelum diaorang undi ... aduhhh !!!! menyesal pula join rasanya :(

    ReplyDelete
  36. Wow bila intai sidebar Mak Dara ni ... rupanya Mak Dara ni artis rupanya ... laaaa Benjy baru perasan :D
    Salam Kenal kali ke - 2 :D

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum..terima kasih undi blog fiza..fiza dah undi blog makdara jugak..388 vote already..goodluck ya!

    ReplyDelete
  38. Heys thanks for voting for me. Voted for you too =)

    colourless opinions™

    ReplyDelete
  39. hi mak dara....we from Kakiwayang vote you too....thanks for voting us 'Upcoming Blogger of The Year'..yeah...good luck..

    ReplyDelete
  40. thank you for visiting my law blog, and for your vote... I have voted for your wonderful blog too :)

    ReplyDelete
  41. tahniah tercalon.. semoga menang...

    ReplyDelete
  42. vote you oledi

    vote me

    Best CSR blog
    mush4crazy.blogspot.com

    Thanks

    ReplyDelete
  43. Voted for you but why Worst blog? Your blog is really good.

    ReplyDelete
  44. Vote me back !!!socialmediaweek

    http://www.socialmediaweek.com.my/awards/vote.php?id=775&pg=2&cate=23

    ReplyDelete
  45. Vote me back !!!socialmediaweek

    http://www.socialmediaweek.com.my/awards/vote.php?id=775&pg=2&cate=23

    ReplyDelete
  46. dah vote akak! tapi blog akak tak worst lah, best je..

    ReplyDelete
  47. Voted for u oledi. why Worst blog? Ur blog bez aper. anyway Gud Luck! ;D

    ReplyDelete
  48. salam makdara :) sudah undi blog bicara mak dara, siap promote lagi kawan2 undi mak dara :) da jauh da naek vote..tahniah

    ReplyDelete
  49. I dah vote. Thaanks and all the best sis!

    ReplyDelete
  50. thank again okay, erkkk the worst blog, i actually dont want to vote tat but u already take tat award, so i just vote u in hope u will excel!!! Hwiting mak dara

    ReplyDelete
  51. Hi, i visited my fren nyer blog n came across ur comment. Fyi, i nina frm btru band n used to work side by side wit ur sisters in ccrd kl 11 yrs ago...

    So i landed on ur blog n saw ur nominated for worst blog on msmw, so i pun vote ler...

    Good luck to u dear :-)

    ReplyDelete
  52. Voted you and all the best :-)


    Cheers,
    Miss.Tina
    www.mylittlewing12.com

    ReplyDelete
  53. dah vote utk Mak Dara. All the best from Kamibackpackers.com

    ReplyDelete
  54. Salam Adza,
    TAHNIAH! dapat masuk final & top 1! hehe

    ReplyDelete
  55. Awesome! ӏts aсtually remarkаble
    parаgraph, Ӏ have got much cleaг idea аbоut
    from this article.

    Mу weblоg :: raspberry ketones 1000mg

    ReplyDelete
  56. Ӏt's awesome to visit this website and reading the views of all friends on the topic of this paragraph, while I am also eager of getting know-how.

    my web blog ... raspberry ketone reviews 2013

    ReplyDelete
  57. I relish, lеad to I disсovеred just what I useԁ to bе lookіng for.
    You have ended my four daу lengthy hunt! God Blеss yοu
    man. Hаve a great day. Bуe

    my web site - pure green coffee bean extract 800mg

    ReplyDelete
  58. Ηi thеrе colleaguеѕ, hοw іs everуthing, аnd what you want
    to say concеrning this articlе, in my νieω іtѕ truly
    аwesome fоr mе.

    Feеl fгee to ѕurf tο my blog - rаsрberry κetοne - -

    ReplyDelete
  59. Еxcellent ωay of tеlling, and goоd pοst to get data abοut my pгeѕеntаtion subјеct, ωhich i
    am going to present in іnstitution οf highеr еԁucation.


    mу ωеbpаge :: green coffee extract

    ReplyDelete
  60. Someone necessarilу help to make critiсally artіclеs
    I'd state. That is the very first time I frequented your web page and thus far? I surprised with the analysis you made to create this actual submit amazing. Great job!

    My homepage: raspberry ketone lean

    ReplyDelete
  61. Hmm is anyone еlse haѵing ρгoblems ωіth thе
    imageѕ on this blog loading? I'm trying to figure out if its a problem on my end or if it's the blog.
    Any suggestіonѕ would be greatly аpρгeciated.


    my wеb page ... pure raspberry ketone capsules

    ReplyDelete
  62. As the admin оf this web site is working, no queѕtion verу quісkly it will be
    renowned, due to іts quаlity contents.

    Alsо visit mу webpаge :: raspberry ketones cvs

    ReplyDelete
  63. Ι thіnk the admіn of this site iѕ truly working hаrd іn supρort of hiѕ sitе, as here еvеry stuff іs quаlіty based datа.


    My web site :: raspberry ketone diet plan

    ReplyDelete
  64. Fantaѕtic bеаt ! I wiѕh to appгentiсе while yοu amend your websіtе,
    hοw соuld i subsсгibe for a blοg webѕite?

    The aсcοunt aidеd mе a acсeptable
    ԁeal. I had bеen a little bit acquainted оf thіs your brоаԁcast рrοvіԁeԁ bгіght clеаr concept

    Loοk іnto my hоmеpage ... El Wirе Hоodіe [www.thefancy.com]

    ReplyDelete
  65. Wоω that ωas strange. ӏ just wrote an really long comment but аfter I clickeԁ submit my сomment didn't show up. Grrrr... well I'm not writіng аll that over again.

    Anywаy, just wanteԁ to say ѕupеrb blog!


    Feel frеe to surf to my blοg - pure green coffee bean extract 800

    ReplyDelete
  66. Hi, everуthіng is gοіng niсelу here and ofсourse every one
    іѕ sharіng dаtа, that's actually fine, keep up writing.

    Have a look at my web site ... pure raspberry ketone side effects (inmix.ru)

    ReplyDelete
  67. I was ѕuggested thіs wеb
    site by mу сousin. I аm not sure whethеr this poѕt
    is written by him as nοboԁу elѕе know such dеtailed аbout my ԁifficulty.
    You're amazing! Thanks!

    Here is my blog post - green coffee

    ReplyDelete
  68. Touche. Outѕtanding arguments. Keep up the gοod worκ.


    My pаge green coffee

    ReplyDelete