Wednesday, February 22, 2012

Ada Apa Dengan Header Blog Ku..

Haaa macam ADA APA DENGAN CINTA ajekan.. Tapi ni versi mengenai HEADER BLOG.. Semenjak dua menjak ni Mak Dara rasa macam nak tukar header blog yang baru la.. Tak tahulah kenapa tapi rasa macam nak tukar ke header yang lebih ceria sikit.. header mak sekarang agak serius sikit kan.. Sebab tu rasanya semua pun takut nak tegur mak.. Mak tak garang tau.. mak very the meroyan.. err silap very the mesra alam.. hehe puji diri sendiri boleh haha.. Dan tiba tiba mak dapat satu idea untuk buat satu segmen mengenai HEADER BLOG.. Nak join sonang je macam masak meggi mee..

1) Buat satu entry bertajuk ADA APA DENGAN HEADER BLOG KU
2) Tepekkan HEADER BLOG ANDA
3) Ceritalah serba sedikit mengenai header blog anda tu..Idea siapakah, siapakah yang mereka cipta header anda.. apakah tema header anda.. Header blogger mana yang paling anda minat.. Adakah anda berpuas hati dengan header anda atau anda ingin menukarkannya di masa hadapan.Apa yang menarik tentang header anda dll.. Pendek kata tulislah apa sahaja mengenai header blog anda ok.
4) Siap tepekkan header mak dibawahhhh entry anda itu dan
hantarkan link anda di komen box dibawah ya..

Ohhh tak sabar nak baca mengenai Header Blog Anda!!!!

8 comments:

  1. warna hitam tak cerita.. mak dara try la warna lebih ceria.. or at least dapatkn satu tema warna untuk blog :D

    ReplyDelete
  2. Muhammad Saiazuan Norhalik.. yup betul tu.. memang mak nak cari tema yang lain lps ni hehe

    ReplyDelete
  3. Jom tgk apa yang ada di header blog sy... =)

    http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ada-apa-dengan-header-blog-ku.html

    ReplyDelete
  4. haiii...
    saya nk memperkenalkan header blog saya!!... jomm

    http://dabelaa.blogspot.com/2012/02/ada-apa-dengan-header-blog-ku.html

    ReplyDelete
  5. Salam Mak Dara...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/02/ada-apa-dengan-header-blog-ku.html

    ReplyDelete
  6. yuhuuuu mak dara...charm dah juin..


    http://charmphoenix.blogspot.com/2012/02/ada-apa-dengan-header-blog-ku.html

    ReplyDelete
  7. apa ada.. tentu macam2 ada, masing2 ada kisah masing2 memilih header blog,.. pendapat masing2 lain,.. so biarlah rahsia.. isshh

    ReplyDelete
  8. Terima kasih semua kerana sudi join segmen picisan mak dara ni ye.. Mak dah masukkan kesemua entry anda di entry terbaru mak di http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ada-apa-dengan-header-blog-ku.html

    ReplyDelete