Friday, February 10, 2012

Khas Buat yang lahir Bulan Februari

As salam duhai teman.. Ramai teman mak dara yang tarikh lahirnya ialah pada bulan februari maka hari ni mak terpanggil untuk sharekan satu research oleh dato Fadhilah Kamsah mengaitkan personaliti kita dengan bulan dan tarikh kelahiran .


Haa ada yang lahir bulan februari.. boleh le tengok ada tak di atas yang kena dengan personaliti diri anda... Kepada yang telah dan bakal menyambut hari jadi pada bulan Februari mak dara ucapkan HAPPY BIRTHDAYYYYYY ya semoga sihat selalu dan murah rezeki insyaallah...

6 comments:

  1. birthday bulan februari ke? hepi birthday... dalam keluarga mama, mak, adik ipar, anak sedara.. ada 4 orang yg lahir bulan feb, dah sambut awal 4.2.12 aritu sempena majlis persandingan adik... alhamdulillah...

    ReplyDelete
  2. hehehee.. sama laaa dengan my mum dan my wife.. februari

    ReplyDelete
  3. Thank you..*on behalf of my loved one. Dia lahir on 29 Feb. Selalu kene buli bila sampai je bulan Feb. Kalau takde 29, takde bday dia utk tahun tu..hehe

    ReplyDelete