Friday, February 10, 2012

BEN ASHAARI : TIADA LAMA , TIADA BARU

BEN ASHAARI

As salam duhai teman.. Haaaa ada nampak header di atas tu kompom semua dah tahu apa maknanyakan.. Yezzaaaa Adik Ben buat segmen lagi.... Dan mak dara tak nak ketinggalan menyertai segmennya ni.. Kata adik ben Berikan 5 buah blog baru yang korang tau dan juga 5 buah blog senior yang korang tau gak .. Haa.. Jumlah 10 .. ok ? Senang je kan .. Moh kita mulakan..

5 BUAH BLOG BARU

1) Blog ZAY BASALIE
Sebuah blog dari seorang produser drama muda yg berasal dari Sabah

2) Blog MY DEAR LADY
Sebuah blog yang sungguh sempoi dan santai

3) Blog ME ELYSSA
Sebuah blog yang kiut dan pemilik blog yg sangat gorgeous

4) Blog Adza Haiqal
Sebuah blog yang baru dan pemiliknya seorang penggemar meggi mee

5) Blog SUPER IBU
Blog mengenai tips tip penjagaan baby

5 BUAH BLOG SENIOR

Bloger Idola Mak Dara ni hehe

2) Blog HASRUL HASSAN
Blog yang penuh tip tips berblogging

3) Blog EQBAL ZACK
Bloger yang memiliki ijazah PHD

4) Blog DAPUR TANPA SEMPADAN
Blog yang penuh dengan resepi resepi masakan yang hebat

5) Blog SMILE..SMILE..SMILE..
Seorang blogger yang amat sweet dan berjaya dlm dunia blog

Senang ajekan just listkan 10 buah blog baru dan senior yang anda tahu.. Jom le join ramai ramai segmen yang sempai lagi santai ini.. Klik di SINI untuk join ye...


15 comments:

  1. ooow rajinnya join segmen BA.. seronok dapat terjah blog baru.. x da baru memang x da yg lama...

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan dari saya dari blog yang sama

    -pak cek biola-

    ReplyDelete
  3. singgah dari blog abg ben.

    jemput ke blog saya.

    http://mohdnaser.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. dr segmen same lha,hehe. . jom follow sy blik mak dara. .klau sudi,btw sy pernah menang GA mak dara tau. . tp xdpt pergi. . yg jemputan ke mitch tuh. .ke ap nme dye ntah,hahaha

    ReplyDelete
  5. Salam Adza,
    wahhh, eqbal tergolong dlm senior. hehe..mmg dah senior dan umur pun dah nak senior ni.
    insyaallah, kalau ada kelapangan nak join segmen BA...
    terima kasih atas entry ni..selamat berhujung minggu bersama keluarga..

    ikhlas,
    eqbalzack

    ReplyDelete
  6. uikkkk hehehhee... patutla tersedak2. ada sebut Mia dalam ni... terima kasih ya...

    p/s: miss u so much!

    ReplyDelete
  7. singgah jap tgk blog mak dara , hihi .

    ReplyDelete
  8. lama dan baru ni saling memerlukan..

    ReplyDelete
  9. dari blog BA terus datang sini. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tiada-lama-tiada-baru.html

    ReplyDelete
  10. TAHNIAH MAKDARA ... sbb tak ketinggalan utk turut serta...

    TERIMAKASIH sbb sudi letak my blog kat ur entry. harap ada yg follow me.. ;)) tq~

    JOM P TENGOK APA MAKLADY tulis pasal......

    http://blogdearlady.blogspot.com/2012/02/maklady-tersedak.html

    ReplyDelete