Tuesday, February 14, 2012

BICARA MAK DARA Menang WORST BLOG OF THE YEAR!!

Ku panjatkan kesyukuran kerana akhirnya blog picisan ku ini akhirnya telah berjaya dalam Social Media Week (MSMW) 2012 AWARD dan telah diangkat menjadi THE WORST BLOG OF THE YEAR hehe..


Syukur alhamdullilah.. Semua ini takkan menjadi realiti tanpa undian , sokongan dan doa doa dari kalian semua.. Untuk itu Mak nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang support blog mak yang worst ini hingga tercapainya kemenangan ini hehe.. Terima kasih juga kepada Social Media Week (MSMW) 2012Kepada pihak penganjur pihak juri yang telah memilih blog mak dara ini.. U guys really AWESOME.. Sekalung tahniah kepada semua teman teman Mak Dara yang turut memenangi anugerah anugerah seperti Eqbal Zack dan Denaihati kerana turut menang!! Kita jumpa di malam anugerah tu nanti ye!!!

piala MSMW =)

Di facebook ramai juga teman mak hairan dengan kemenangan blog mak ni.. Ramai yang tanya kenapa masuk dalam kategori WORST BLOG OF THE YEAR.. dan di dalam kategori itu mak ada tulis alasan kenapa mak masuk kategori itu dan ianya berbunyi..

This blog is own by old lady name Adza Irdawati 
or I call myself as "Mak Dara" 
to make things worst im FAT!!!! 
now tell me the truth who really wants to reads a blog from 
an old and triple XL lady with the history of meroyan..

Hehe ok tak alasan mak tu hehe.. lagipun bila difikir balik kalau semua masuk dalam kategori the best habis siapa yang nak masuk kategori the worst ye dak hehe.. Tapi yang sebenarnya memang blog mak ni sebuah blog picisan yang masih merangkak rangkak mencari tapak di dunia blog ini.. Masih banyak kekurangannya masih banyak yang perlu dipelajari sebelum mak layak untuk menominasikan diri dalam kategori yang hebat hebat itu.. Namun apa apapun mak bersyukur kerana blog picisan ini telah menempah kejayaannya...bak kata kata terakhir oleh setiap peserta dalam rancangan "are you smarter than the 5th grader...

"Hi.. im Mak Dara.. I'm a script writer and a blogger 
and my blog is THE WORST BLOG OF THE YEAR!!" lol....


25 comments:

  1. tahniah..blog ni tak worst pun tapi best sbb byk info..xpe, lupekan nma kategori, yg pnting menang dan ada pmbaca setia...

    ReplyDelete
  2. tahniah mak dara!!! suke blog ni... sejak2 kes KFC aritu lagi.... semoga terus sukses!!

    ReplyDelete
  3. Dabel Aa.. hehehe entry kfc tu telah menemukan kita kan hehehehe.. tankiuuuuuu dikkkkk

    ReplyDelete
  4. Best or worst, blog syiokkkkk dibaca. Itu yg penting.
    Bak pabila ditanya Abdul Wahub - Ayah marah?
    Jawapan - Tidak, seronokkkkk....

    ReplyDelete
  5. remgold : hahahahahahaha terguling2 mak baca komen remgold ni hahaha.. terbaekkkkk yup betul.. tak marahhhh seronokkkkkkkkkk wakakakakaka

    ReplyDelete
  6. tahhhniahhhhhh....

    heheheh sukanya mia... :) betul kan cakap mia aritu. usaha pasti membuahkan hasil....

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah!!!!kan mama tunz dah kata...gegirl power!!!!!!!!!!!!!!tahniah..nak pelok ketat2 n melekat2 mak dara nih...adoiii....terkepitlak tiak kita nih..hahahaah

    ReplyDelete
  8. tankiuuuuuuuuuu mamaaaa.. memang masinnnn mulut mamaaaa... muahhhhhh nak pelok2 dan shayammmm mamaaaaaa muahhhh

    ReplyDelete
  9. kelakar lah mak dara.. tapi menang trofi..ok lah tu kan

    ReplyDelete
  10. Congrats, your blog best la mcm2 pengalaman ada tau.. anyway ada gak something dari tak de apa2 augerahkan... :)

    ReplyDelete
  11. tahniah mak dara . mak dara mmg terbaikkk !

    ReplyDelete
  12. Tahniahhh MD...CM tumpang bangga!!, syabass yeaa ^__*

    ReplyDelete
  13. TAHNIAAAHH !! bukan senang nak menang tau ^^,

    ReplyDelete
  14. Salam Kak Adza,
    terima kasih selitkan nama eqbal sekali kat entry ni..
    Kak Adza tau tak, saya melihat title award 'worst blog' pada sudut yang positif. Mungkin sebab saya pendidik dan saya tidak melihat ada ciri2 'worst' dalam blog kak adza ni...
    apa2 pun kak, kalau diizinkan saya nak sangat jumpa kak adza mlm anugerah nnt...semoga kita berjumpa di sana...insyaallah..

    ikhlas,
    eqbalzack

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK