Tuesday, February 21, 2012

Blogger Ini Sungguh Sporting!

Susah untuk bertemu dengan blogger blogger yang sporting.. Bagi mak blogger yang sporting ialah blogger yang selalu datang baca entry entry yang kita hidangkan di blog kita dan bertambah sporting bila mereka meninggalkan komen di blog kita.. Sporting betul kan.. So hari ini jom kita menghargai mereka dengan menyertai segmen BLOGGER INI SUNGGUH SPORTING! Apa yang anda perlu lakukan ialah..

1) Buat satu entry bertajuk BLOGGER INI SUNGGUH SPORTING!
dan tepekkan header blog mak ni.
2) Berikan link blog blog yang telah memberi komen di blog anda
(hari ini/semalam) maksimum 10 link blog sahaja
3) Akhiri entry anda dengan ucapan kepada blogger blogger yang sporting itu.
4) Siap hantarkan link anda di komen box dibawah ya..
5) Tarikh tutup sehingga tengah malam 21hb Februari 2012

Marilah kit bersama sama menghargai mereka yang sudi meluangkan masa melawat, membaca dan memberi komen di blog kita.. semoga mereka rasa dihargai dan semoga hubungan ukhwah antara kita terjalin..

LATEST NEWS!!
Pada sesiapa yang terlepas menyertai segmen mak ini bolehla sertai segmen terbaru mak iaitu
segmen Ada Apa Dengan Header Blog Ku.. klik di SINI untuk menyertai..


37 comments:

  1. As-Salam.
    Join ...

    http://www.hasrulhassan.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih HH kerana selaluuuuuuuu sahaja support blog saya.. really appreciate it..

    ReplyDelete
  3. fendy join gak...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting-segmen.html

    ReplyDelete
  4. salam Mak Dara .. =)

    saya join :)

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  5. Ala sedihnye..kite ingat nak join tapi ada masalah no 2. (blog yang bagi komen (hari ni/semalam)maksimum 10 link) hehehe..takpe lah anyway saya memang selalu baca entry Mak Dara.

    ReplyDelete
  6. nak join tapi hari ni tak dpt update entry pulak..hm...tak dpt post entry..;(

    ReplyDelete
  7. Fendy & Fiza: Terima kasih kerana sudi join segmen picisan mak dara ini ya..

    Yusnita: maksud mak di no 2 tu ialah masukkan link yg beri komen hari ini atau semalam.. akalu takde dari komen komen yang lepas lepas pun takpe dear =)

    ReplyDelete
  8. mak js join ni...hehe

    http://jemarisuri1001.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  9. Arra join.:)

    http://arazua.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  10. tehaa join nie :)

    http://tehaalarh.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  11. nita dah join sebenarnya... :)

    http://nitashidi.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting-segmen-mak.html

    ReplyDelete
  12. niera join :)

    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  13. nyue join !!!

    http://nyueyien.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  14. Kancil datang melaporkan diri...

    http://kancil8349.blogspot.com/2012/02/segmen-blogger-ini-sungguh-sporting.html

    selamat bersegmen untuk semua blogger

    ReplyDelete
  15. menarik ni . nak join jugak tp line slow . geram betullah .

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum Mak Dara sy join,

    http://villakejora.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  17. saya join jugak Mak Dara...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  18. join...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  19. wah..segmen menarik sampai ada salah seorang yang join letak nama saya...hehehe..nice segmen

    ReplyDelete
  20. sy jOin sini :)

    http://storysalawakya.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  21. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum...

    saya join juga..
    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    hepi blogging mak =_=

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum mak dara...mama dtg join segmen yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  24. citra ikut segmen Mak Dara

    http://citrananizam.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  25. salam,tak ikut segmen,tapi follow je..dr kancil.

    ReplyDelete
  26. http://zafarah.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  27. Atien na join tapi blog takde orang comment macam mana? followers pun tak banyak..

    ReplyDelete
  28. semua yg singgah, baca dan koem itu sporting kan..bukak lg ke kalo nk join ni?

    ReplyDelete
  29. salam utk mak dara.....
    remy dah join segmen......
    jemputan dari mama maszull dan juga kancil.......
    ohsemm pren together gether.....

    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  30. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    Berbesar hati join!

    ReplyDelete
  31. join yer segmen mak dara ni...hehee

    http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2012/02/blogger-ini-sungguh-sporting.html

    ReplyDelete
  32. Ribuan terima kasih mak ucapkan kepada yang sudi join segmen picisan mak ni.. Mak telahpun masukkan semua entry entry anda di entry terbaru mak.. boleh check it out ya hehe..

    LATEST NEWS!!
    Pada sesiapa yang terlepas menyertai segmen mak ini bolehla sertai segmen terbaru mak iaitu
    segmen Ada Apa Dengan Header Blog Ku.. http://www.bicaramakdara.com/2012/02/ada-apa-dengan-header-blog-ku.html

    ReplyDelete
  33. salam mak dara..

    thanx sbb singgah di blog hari tu..ada masa, dtg la slalu..

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK