Saturday, February 11, 2012

Gambar Anak BEYONCE

Pada hari Sabtu yang lepas penyanyi  terkenal  America iaitu BEYONCE telah selamat melahirkan anak sulungnya yang diberikan nama  Blue Ivy Carter... Mak Dara pun baru aje dapat melihat gambar anak Beyonce dan Jay Z ni kejap tadi di tumble milik mereka dan juga dibeberapa blog hollywood.. Meh mak sharekan gambar anak Beyonce dan Jay Z ini...

beyonce bersama Blue Ivy Carter

Perghhhhh kiuttttt betullah anak Beyonce dan Jay Z.. Dan yang bestnya gambar ini dikeluarkan oleh Beyonce dan JayZ tanpa mengenakan apa apa bayaran.. Maknanya mereka siarkan gambar anak mereka di tumble mereka dan boleh ditatap oleh semua peminat peminat mereka.. Bukan macam artis artis hollywood yang lain yang meminta bayaran yang amat tinggi kepada sesiapa terutamanya akhbar akhbar tabloid yang mahu menyiarkan gambar pertama anak mereka mereka itu.. Memang classy kan... Soo welcome to the world Blue Ivy Carter...


5 comments:

  1. cutenya... syok dapat baby tuw...rasa nak, tapi x nak x tido malam... isshhhh

    ReplyDelete
  2. dah lama kan jayz ngan beyonce ni together.. rezeki diorng anak.. antara couple yg kaya kat holywood kan :D

    ReplyDelete