Friday, February 24, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!


Trafik oh trafik.. Ohh bukan trafik light ataupun polis trafik ye.. Mak Dara bercakap trafik ke blog.. Nak naikkan traffik ke blog anda..?Moh le join ye...

1. Buat entry bertajuk : Jom Naikkan Trafik Blog!
2. Tepekkan Banner di atas tu
3.Tuliskan serba sedikit tentang blog anda
4. Setelah selesai letakkan url entry anda di komen box di bawah ye

NOTA PENTING!!
Jika anda telah menyertai segmen ini anda perlulah terjah ke blog blog yang bakal mak berikan listnya nanti dengan sebanyak mungkin ye dan jangan lupa untuk tinggalkan jejak anda di blog itu.. Dan jika blog anda menerima lawatan dari yang menyertai segmen ini anda haruslah membalas lawatan mereka itu.. Dengan cara itu kita dapat membantu dalam menaikkan trafik ke blog kita ..

Tarikh tutup segmen ini ialah pada pukul 10 malam ini..

46 comments:

  1. eiqa join!!

    http://ctrie.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  2. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  3. saya join .

    http://serikandi95.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-taraf-blog.html

    ReplyDelete
  4. http://itsmetira.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  5. joinnnnnn

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  6. join sini

    http://hotstorythisyear.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  7. As salam Mak Dara...

    Masdor pun nak join :

    http://matabias.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  8. eqha join !

    http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  9. nak join !

    http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  10. belog sambal belacan join!!!

    http://akutetapaku85.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  11. join!
    http://airashahiraazmi.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  12. huhu trafik blog tak prnah konsisten.. kejap naik kejap turun :)

    ReplyDelete
  13. dya join
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  14. Join !!!!!!!!!!

    http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  15. join!!

    http://joinsharefun.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    thanx! :)

    ReplyDelete
  16. Awyn join segmen ni :)

    http://shazwynasaidin.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    Thankyousomuch Mak Dara. Hope dapat naikkan trafik blog :)

    ReplyDelete
  17. join segmen mak dara

    http://errahnajwa.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  18. join juga

    http://orangpulau09.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  19. join juga

    http://orangpulau09.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  20. join !!

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  21. Join jugak!

    http://sempadanjiwa.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  22. sy join gak !

    http://villakejora.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  23. sempAt agy x?? aLynn nK j0in :)

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  24. Zam join gak Mak Dara! ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  25. Kikin pon join tau! :)

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  26. citra joint segmen MD

    http://citrananizam.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  27. yana join ye...
    http://almiraalwani.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  28. iela join sinieh...

    http://ielakecik.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  29. http://mydaniaeryati.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  30. mama nak join !
    http://aimancool99.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-belog.html

    ReplyDelete
  31. chenta dah join ;)

    http://kuchentabelog.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  32. nak join juga.

    http://titisanhatiku.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  33. Hi..nice segment..best! saya join sekali bleh?

    http://kisahsigemok.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  34. ooooo...gituuuu...ramai gak join yea...bravo bravo semua..

    ReplyDelete
  35. Tak sempat nak postkan entri.. tersimpan dlm draft.. klu pos skang, smpt lg tak?

    ReplyDelete
  36. Terima kasih kepada yg sudi join.. mak dara telah pun senaraikan semua yg telah menyertai segmen ini @http://www.bicaramakdara.com/2012/02/senarai-blogger-yang-mahu-blog-mereka.html.. lepas itu bolehle kita terjah ramai ramai dan naikkan traffik bersama sama =)

    Mr. E'raz Fadli : sure boleh aje...

    pada yang dah buat entry tu letakkan aje link anda di komen box ini nnt mak kasi upkan link anda.. jangan risau ttg tarikh tutup segmen ni.. mak tak kisahh mak sukaaa hehehe

    ReplyDelete
  37. wah hebat nye aktiviti malam ni, tetapi yangbaik dah terlepas pulak... lambat sikit...

    ReplyDelete
  38. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    Berjaya! Hehe..

    ReplyDelete
  39. kitaowang nak join sempat lagi tak?
    http://stresssik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. kitaowang nak join sempat lagi tak?
    http://stresssik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. saya dari blog mak dara...
    tp x sempat nak join..

    nie kira dtg nak terjah jer blog awak.. hahaha

    kalau sudi terjah la blog sy... hehe...

    sy pun dh follow blog awak...sudi2 la follow blog kita juga :p

    http://stresssik.blogspot.com/

    ReplyDelete