Saturday, February 25, 2012

Kenangan Mak dara bersama D'ADZA, Saiful Apek, CD Naz, Angah & Diarra

Dalam membelek belek album dan video lama lama yang telah mak upload di facebook tetiba terlihat kembali album kenangan kenangan Mak Dara bersama D'ADZA, Saiful Apek, CD Naz, Angah & Diarra semasa photo shoot untuk majalah Media Hiburan pada beberapa tahun dahulu bagi mempromosikan album album kami.. Ohhh kenangan yang terindahhhhh huhuhu.. Meh mak sharekan beberapa keping gambor di belakang tabir dan gambar gambar yang telah tersiar di Majalah Media Hiburan itu dan juga video ye..

Video di belakang tabir D'ADZA, Saiful Apek, CD Naz, Angah Raja Lawak & Diara
@ Photoshoot for Majalah MEDIA HIBURAN

D'adza.. Mak dara yg duduk membelakangi org tu hehe
tgh pikir nak buat pose apa hehe

waduhhhh sakit perut bila berkumpul dgn diorang ni hehe

D'ADZA berama Syed Wafa dan makeup artist yg mmg sempoii

D'ADZA dari kiri Adza Irda(mak dara le tu hehe) Adza Rina,
Adza Yanie dan Adza Tuty



Kenangan ini memang antara kenangan yang tak mungkin dapat mak lupakan sampai bila bila...


2 comments: