Sunday, February 12, 2012

Kisah Malaysia Social Media Week (MSMW) 2012


As salam duhai teman.. Semalam Mak Dara telah terima email dari Malaysia Social Media Week (MSMW) 2012 yang telah menghantar jemputan kepada Mak Dara..Katanya Come to our cocktail and MSMW 2012 will introduce to you renowned speakers from all over the globe who are set to rock the World Bloggers & Social Media Summit 2012 and make MSMW 2012 the best.. Dah orang jemput makanya mak pun terima ajelah jemputan tu kan.. hehe

Ada sesiapa yang akan ke majlis cocktail atau ke acara World Bloggers Summit tu tak? Boleh kita jumpa nanti di sanaaaa ye..

9 comments:

  1. mesti yang top2 je dapat kan :( hehe

    ReplyDelete
  2. wah tahniah mak.. mesti antara yg top ni..

    ReplyDelete
  3. tahniah mak dara!!!!kongsi happy...apa2pun jaga kesihatan tau...biar malam tu mak dara ceria sepjgn majlis...go mak dara!!

    ReplyDelete
  4. hebat...bloggers popular..Tahniah.

    ReplyDelete
  5. saya dpt juga mak dara tapi tak berkesempatan la... huu xdpt join

    ReplyDelete
  6. yeayyyy jumpa di sana esok :)

    ReplyDelete
  7. wahhh bestnyerr (: yg sya tau abg eq pun ada menang gak :D

    ReplyDelete
  8. cuma orang yang femes je yg dapat jemputan tu, tahniah... tentu jadi lebih femes lagi lepas nie,... tumpang gembira je bila lawat blog nieh,..

    ReplyDelete
  9. tak pernah dapat pun jemputan majlis camni...huhuhuuuu
    tumpang happy untuk akak je!

    ReplyDelete