Wednesday, February 29, 2012

Mak Dara Terima Hadiah Sebuah Header Yang Sangat Sweet!!!

Pagi tadi Mak Dara check inbox di facebook mak dara.. Perghhhh terkejut mak bila mendapat mesej dari teman mak iaitu Adik Bard Ismail.. Dalam mesej itu tertulis...

mesej dari adik Bard Ismail utk Mak Dara

HADIAH HEADERRRRR???? Mak aiiiii sukolah mok logu nih dik Bard oiiii.. Memang dah lama mengidam nak tuko header ni.. Bagai orang mengantuk disorongkan bantal dunlop pillow kekdahnya apabila menerima hadiah header dari adik Bard ni.... Nak tengok header yang adik Bard buatkan untuk mak...


Haaaaaaaa cunnnnnn kannn header yang telah dicustome made kan oleh Bard untuk Mak Dara.. Mak sukaaaa sangatttt.. Terima kasih Bard.. Kalau anda nak tahu Bard ni seorang artis, penyanyi dan pelakon but very humble person.. =)

BARD ISMAIL

Buat Bard... Jutaan terima kasih Kak Adza nak ucapkan pada bard yang sudi luangkan masa dan tenaga bagi menghasilkan header yang sungguh cun ini.. Kak akan gunakan header ni nanti ya.. Nanti akak belanja kat Syed Bistro lagi ye hehehe ..

Terima kasih juga kepada teman blogger Mak iaitu Mia Liana kerana sudi hadiahkan banner cun utk Mak haritu ya.. You are sooo sweettttt... Haaa ada ke sesiapa lagi yang sudi nak hadiahkan header atau banner untuk mak ? hehehe lebih lebih pulak mak ni kan hahahaha


21 comments:

  1. aaa, you're so very very lucky sis. hehe header kali ini memang super duper nice, sis :)

    ReplyDelete
  2. mas:hehe tks mas =)

    Rtp Farra: yess im sooooo lucky kan hehehe syukur alhamdullilah =)

    ReplyDelete
  3. Best nya akak, blog saya tak pernah berheader..

    ReplyDelete
  4. oh, patutla rasa lain je bile masuk blog mak dara. rupanya da tukar header. comey! :)

    ReplyDelete
  5. comel gak header tu .. :)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  6. Saya pun tgh cari org yg blh reka header. Nak tukar header jugak!! Hihi.

    ReplyDelete
  7. wah bestnye mak dpt free header yg comei tu...hehe

    js jugak takde org nk sponsor...huhu

    ReplyDelete
  8. waaa, ensem la header baru ni...

    ReplyDelete
  9. sama2 mak dara..... cantik header tu...

    ReplyDelete
  10. Sweet header ni Mak... gambar MAK yg senyum2 manis bershawl tu memang kena dgn nama blognya.. mcm ala2 wanita keibuan.

    ReplyDelete
  11. stylo gila brother bard nie..
    heheh
    betuah kak Adza

    ReplyDelete
  12. Haah la..betul kata Miss Mirror memang kena dengan nama blognye..tahniah :D

    ReplyDelete
  13. cun nyer header baru mak dara..cam sesuai sangat la dgn jiwa mak dara ni charm tgk....

    ReplyDelete