Monday, February 13, 2012

Malam Cocktail Malaysia Social Media Week (MSMW) 2012

As salam duhai teman.. Waduhhhhh seronok betul Mak ke majlis Malam Cocktail Malaysia Social Media Week (MSMW) 2012 yang bertempat di Zebra Square KL semalam.. Terima kasih kepada pihak MSMW kerana sudi menjemput Mak Dara ke acara gilang gemilang tu ye sungguh le terharu... Seronok juga bertemu dengan beberapa blogger di acara tu tapi semuanya wajah wajah yang belum pernah mak jumpa.. Rasanya semalam dalam 150 blogger dan pengguna laman sosial dijemput ke majlis tu termasuklah mak dara hehe.. Ok meh mak nak sharekan gambar gambar mak di majlis tu ye.. =)

antara yang paling awal tiba di majlis cocktail itu over eksited sangat nak gi awal haha

masuk ke dalam dewan cocktail.. haha takde org lain lagi time tu

boleh jadi duta msmw tak ngeee

Majlis bermula dgn ucapan dr founder msmw

antara yang hadir

speech dari LISA SURIHANI duta msmw

speech dr ULTIMET duta msmw

persembahan hebat dari Manda Imani-nyanyikan lagu Adelle

ultimet menyanyikan lagu SYUKUR.. 

majlis selesai.... 

Apa yang mak dara dapat katakan bahawa majlis yang dianjurkan oleh MSMW ini memang terbaik dan mak dara sangat terujaaa untuk menghadiri malam anugerah yang bakal dianjurkan tidak lama lagi.. Mungkinkah blog mak ni bakal menjadi THE WORST BLOG OF THE YEAR hahaha...


3 comments: