Tuesday, February 28, 2012

Mawi dan Ikin Dapat Baby Girl.. TAHNIAH!

Mak Dara baru je terbaca di beberapa status di Tweeter,Facebook dan di Media Hiburan Online mengenai berita gembira bahawa pagi tadi Mawi dan Ikin telah selamat menimang cahaya mata pertama mereka iaitu seorang bayi perempuan!!! Tahniah Mawi dan Ikin.. Sekarang dah bergelar ayah dan ibu maka tanggungjawap makin besar lah ye..

pic oleh google

Waduhhh tak sabar nak tahu apakah nama yang bakal mawi dan ekin berikan kepada puteri sulung mereka itu ya..Tak sabar juga nak tengok gambar baby girl mereka mestiiiii le kiutttt.. DanTengoklah ayah dan ibunya kan..



13 comments:

  1. kalau dapat nengok gambar lagi seronok kan..anyway, TAHNIAHHH

    ReplyDelete
  2. tahniah pade dieorang.. tp nape lame xdgr citer pasal dieorang tentang kerjaya ek :)

    ReplyDelete
  3. tahniah la utk mawi dan ekin...dah lama dorang tunggu...

    ReplyDelete
  4. betul ke ni?errah pon bru tau...congrats mawi dan ikin

    ReplyDelete
  5. tahniah buat mereka berdua ..mesti nama yg cantik mereka bg kan mak dara

    ReplyDelete
  6. tahniah buat dorang tp dorang xaktif da skg eak..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...smoga jadi anak solehah....hepy for both of them...

    ReplyDelete