Sunday, February 26, 2012

Pandulah Laju Laju Supaya Hospital Lebih Meriah..

Haaaa hari hari minggu begini mak pasti ramai dari anda pasti akan ambil kesempatan ini untuk keluar beriadah bersama sama dengan keluarga dan juga teman kan.. Memang aktiviti ini dapat mengerat dan merapatkan tali kekeluargaan dan persahabatan kita.. Namun harus diingat berhati hati apabila memandu. Ingatlah yang tersayang.. Bila anda nak jugakkkk memandu dengan lajuuuu ingat ingatkan lah seperti kata kata sticker yang tertera di cermin kereta di bawah.

pic by google

Pandulah Laju Laju 
Supaya Hospital Lebih Meriah..

Haaaa dalam maknanya tu.. renung renungkan dan selamat berhujung minggu ya.....

7 comments:

  1. aah la kan mak..bijak jugak ayat gtu...wat kita berfikir semula kan,,

    ReplyDelete
  2. ha hahahaha...mak dara ni...marah nt nurse dekat hospital tu klu ramai org

    ReplyDelete
  3. bagus jugak ada sticker ni sekrg2 mengingatkan js time memandu...hehe

    ReplyDelete
  4. bagus gak tu, kalu yg paham bahasa...

    ReplyDelete
  5. hihihi~ menusuk kalbu betul kata2 tu =D

    ReplyDelete
  6. bagus peringatan camni...heheheee

    ReplyDelete