Thursday, February 16, 2012

PENYAKIT DEMAM JJ Melanda!!! Awas...

As salam duhai teman... tahukah anda bahawa PENYAKIT DEMAM JJ telah melanda!!!! Apa penyakit JJ tu? DEMAM JAYA JUSCO SALE!!!!!!! hehehehe.. Perghhhh mak juga telah terjankit dengan penyakit ni.. Dan setibanya Mak Dara ke Jaya Jusco Alpha Angle rupanya ramai lagi yang mengidap demam sale jaya jusco ni sampaikan takde tempat untuk parking kereta.. Sehinggalah mak kena parking di tepi jalan... 

Masuk aje ke dalam JJ perghhhhhh silau mata mak melihat sale sehingga 70% yang digantung hampir di semua tempat ..


Ni yang nak buat mak dara menyanyi lagu old mcdonal tapi versi meroyan mak ni...Jaya Jusco Having Sale.. here sale there sale everywhere sale sale... hahahaha... Makanya setelah selesai mencuci mata dan mencuci dompet maka inilah hasilnya.....


Inilah keadaan bonet kereta setelah pulang dari jaya Jusco.. Tapi bila balik baru sedar dalam banyak banyak plastik tu rupanya mak dara hanya belikan sehelai aje baju kemeja putih untuk mak yang harganya lepas diskaun 70% ialah RM13 yang lain semua baju baju anak anak aje haha.. Biasalah beginilah kalau ada ramai anak anak...

Kepada pemegang JCARD Member tu.. Selamat demam JJ... jeng jeng jeng hehehe.


9 comments:

  1. boleh tak mashi nak jadi anak mak dara? nnt dapat baju JJ sehelai hehe ^^

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mak dara...biasa la tu anak2 jadi keutamaannyakan...:)

    ReplyDelete
  3. wah.....napa x amik sume jer brg2 sale tuh..baru gempaqqqqqqqqqqqqqqqq..hahhahaa

    ReplyDelete
  4. aduiyai JJ sale ke, smlm cuti menyesal tak ke sana lah plak

    ReplyDelete
  5. Sama lahh..ada masa demam gak...lagi demam bila tgk RM bertukar tangan atau kandungan debit card makin susut...haha..

    ReplyDelete
  6. jelesnya.... nak shopping juga.....

    ReplyDelete
  7. mak aihhh kak, memang shopping sakan ni... jeles tau!

    tunggulah gaji nanti, saya serbu jugak! heheheeeee

    ReplyDelete
  8. haha..samala...shopping xingat...kebetulan g JJ...xtau pulak ada sales tuk member...mmg borong sakan la

    ReplyDelete