Sunday, February 12, 2012

Penyanyi Whitney Houston Meninggal Dunia

OMG.... Terkejut Mak apabila membaca status status di facebook tentang kematian Penyanyi lagenda Pop Whitney Houston!! Whitney merupakan salah seorang penyanyi favourite Mak Dara tu.... Rasa macam tak percaya pun ada dan terus mak google tentang berita ini dan memang sahhhh Whitney Houston telah meninggal dunia di Hotel Beverly Hills California pada umurnya 48 tahun.. Penyanyi itu disahkan telah meninggal pada pukul 3:55 petang waktu Amerika dan siasatan atas punca kematiannya masih disiasat.

Whitney Houston

Antara lagu lagunya yang amat Mak Dara minati ialah " I Will Always Love You", "Saving All My Love for You," "How Will I Know," "Greatest Love of All" and "Where Do Broken Hearts Go." Kini semuanya telah tiada.. May you rest in peace Whitney...



4 comments:

  1. alahai....baru 48 kan?

    Rest in Peace Whitney ...

    ReplyDelete
  2. laaaa muda lagi rupanya...ingtkan dia dh tua dh...sebb lagu dia 'i'll always love u' tu dh lama kan....

    p/s : suara dia mmg best!

    ReplyDelete
  3. la muda lagi rupanya whitney ni...

    ReplyDelete