Friday, February 10, 2012

Segmen: Di Hari Persandingan Ku

As Salam kepada semua temanku.. Di pagi Jumaat yang mulia ini mak dara terpanggil untuk membuat satu segmen. Segmen ini tercetus ideanya apabila mak dara membelek belek album album gambar lama simpanan mak dan dimana terjumpa gambar persandingan mak bersama somi mak .

Hari persandingan Mak Dara dan somi pada 12.9.1997

Jadi mak teringin nak tengok gambar gambar anda di hari persandingan anda tu.. Jom le sharekan saat saat manis anda disatukan dan disandingkan jom... Cara cara untuk sertai segmen ini ialah

1) Buat satu entry bertajuk : DI HARI PERSANDINGAN KU
dan Tepekkan header mak di entry itu
2) Letakkan satu gambar di hari persandingan anda (lebih lagi bagus)
dan ceritakan sedikit tentang pasangan anda dan hari persandingan anda
3) Selesai.. tinggalkan link di komen box di bawah

Tak sabar untuk melihat gambar gambar persandingan anda tu.. Pada yang belum berkahwin nantikan segmen mak yang seterusnya dimana anda boleh le kenalkan buah hati anda pula ye =)


13 comments:

  1. wah...bagai pinang dibelah dua......

    ReplyDelete
  2. Alaaa..nk ltk jgk! Hahaha. Good luck aunty!

    ReplyDelete
  3. tunz: hehe tankiuu
    Erin: hehehe tak lama lagi bolh le letakkan gambar sanding kannn tak sabar nak tunggu hari bahagia tu kannn hehe
    Reena: insyaallah akan sampai harinya nanti =)

    ReplyDelete
  4. oh mak ai..pengantin vouge zaman mak dara kan :)

    ReplyDelete
  5. wah...cantiknya gambar kawin akak!

    ReplyDelete
  6. cunnye...tp sy xleh join sgmen ni..kene tunggu segmen akn datang la jawabnye..he3

    ReplyDelete
  7. aiyaaarrrkk sy belum kawin! disqualified! haha

    ReplyDelete
  8. ambooiii lawo nye ..nostalgia~! nostalgia~! gtew..
    teringin gak nk join tpi apa kan daya... kurang ssuai laa..hahahaha..nnti kita taruk gambar baru k. tpi bila? hmmm tungguuu....hehehe [macam la adaaa??...hahahaha]

    ReplyDelete
  9. alamak...tgu bulan 5 nnt la join blh..lps sanding..hehe...

    ReplyDelete
  10. cute miut je zaman ni kan...kecik comei smuanya...hehe

    tp js puya..haha..kelakar sebenarnya cam segan plak nk join segmen ni..hehe

    ReplyDelete
  11. Koemntar dari saya datang..

    Nice post sob.. :D

    Ditunggu kunjungan baliknya.. :D
    Sukses selalu.. :D

    ReplyDelete