Friday, February 24, 2012

Senarai Blogger Yang Mahu Blog Mereka Diterjah!!


Petang tadi Mak Dara telah adakan " Jom Naikkan Trafik Blog! " Dan sebanyak 20++ blogger telah menyertainya.. Dan di bawah adalah semua link peserta.

NOTA PENTING!!
Jika anda telah menyertai segmen ini anda perlulah terjah ke blog blog yang mak berikan listnya ini dengan sebanyak mungkin ye dan jangan lupa untuk tinggalkan jejak anda di blog itu.. Dan jika blog anda menerima lawatan dari yang menyertai segmen ini maka anda haruslah membalas lawatan mereka itu.. Dengan cara itu kita dapat membantu dalam menaikkan trafik ke blog kita.



Pada yang tidak sertai segmen ini yang suka buat blog walking ke blogjogging ke blog shuffling ke bolehle join sama dalam sesi terjahan ini. Yang penting kita kasi up trafik mereka dan trafik kita bersama sama jommmm....



12 comments:

  1. lupa nak hantar :)

    http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  2. wah!! terima kasih ye mak dara!! :)

    ReplyDelete
  3. Mmg ingin nak bw dgn aktif mcm dulu tapi awal2 tahun sibuk sikit.

    ReplyDelete
  4. saya tak sempat join tp tetap nak terjah dorang sama..

    ReplyDelete
  5. tak sempat nak join... huhuhu...

    ReplyDelete
  6. Yeah! Start dari awal pagi, akhirnya Arol dah selesai blogjogging di semua blog yang tersenarai. :)

    ReplyDelete
  7. tq mak dara sbb sediakan list ini. nabila dh terjah semua! :D

    ReplyDelete
  8. salam, Mak dara.. pcl start BW on Monday okeh...ada hal..dun worry U all...i promis.

    ReplyDelete
  9. E'raz dah terjah semua list yang ada kat atas.. ;) Fuh!

    ReplyDelete
  10. salam MD, dgn ini tertunailah janji saya BW by today..selesai !

    ReplyDelete