Friday, February 24, 2012

Seriusss!! Saya Amat Jealous Dengan Blogger Ini!

Seriusssss... memang mak benar benar serius jelesssss akan blogger ini.. Siapa? Blogger Sandra Azwan dan blognya Life With Sandra!!! Kenapa??? Kerana Ini!!!!

Header blog Sandra..

Haaa nampak tak header blog Sandra ini?? Waduhhhh memang speechless mak dara tatkala pertama kali melihatnya sebentar tadi di entrynya My New BLOG Header! tadi... Ohhh it is soooooooooo AWESOME!!!!!  Tak berapa lama dulu header blog sandra berupa seperti gambar dibawah..


Yang lama pun dah cun bila ditukar kepada header yang baru ni bertambah tambah lagilah cun kannn.. Yuppp memang mak dah lama pasang angan angan mahukan sebuah header dari air tangan seorang fashion designer..artist dan blogger hebat ni.. Memang header seperti ini amat amat amatttt menepati citarasa mak... Namun adakah angan mak ini akan menjadi kenyataan... ohhhhhhh 

Kepada Sandra Azwan.. Mak Dara dah lama ikuti blog dan perkembangan Sandra dan mak doakan semoga Sandra maju dan lebih maju lagi pada masa hadapan ya.. You are sooooooooooo talented..Im one of your biggest fan and I know someday you will follow the foot step like Dato Jimmy Choo and make Malaysia proud.. All the best ye Sandra!!!! 
Pada semua teman mak jomlah terjah ke blog Sandra di http://bysandraazwan.blogspot.com/.

p/s:pstttt Sandra.. about the header.. im serious.. i really nak tempah header dgn you =)



11 comments:

  1. Awesome... memang hebat header dia... header blog baru dia sebelum dan selepas siap... dua2nye hebat... memang kreatif betul...

    ReplyDelete
  2. saya pon minat sandra azwan ni..header die gojess !!

    ReplyDelete
  3. agak dia boleh design header utk blog pork chick tak? saya sanggup bayar...boringnyer header saya.

    ReplyDelete
  4. KC dah lama admire kemahiran Sandra buat blog header dah dah lama pollo blog dia. Dia pun rajin tau dtg blog KC.

    ReplyDelete
  5. Salam mak dara...of course boleh. Bagi sesiapa yang berminat, contact sandra yer...Thank you mak dara..ur so sweet!

    e: sandraazwan@gmail.com

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mak dara...wah mmg kreatif sesangat header ni...:)

    ReplyDelete
  7. lawa lah..dya tak reti nk buat header cm tu..

    ReplyDelete
  8. bukan mak dara jer jeles..
    shark pun jeles gak ni..
    hu.
    pakat tempah ngan dia ler suma pasni:)

    ReplyDelete
  9. perghhhh awesome gile!!!! banner dia mmg terbaik la !!

    ReplyDelete
  10. Blog mak dara pun apa kurangnya....best gak.....http://fazosinn.blogspot.com

    ReplyDelete