Wednesday, February 15, 2012

Tiada Bertajuk...





10 comments:

  1. entry ni ada connection ngan entry yg zuan tulis semalam, musuh dalam selimut.. :)

    yups, its sad, but true

    ReplyDelete
  2. Salam.. Mak dara , nape sy x dpt lg t-shirt KLIS tu ek? :/

    ReplyDelete
  3. huhu,

    BFF ~ bukan best friend forever ekk..

    ReplyDelete
  4. dunia skrg dh jauh beza dgn dulu2 kan... huhuhu... tgk parents sy berkawan, smpai skrg masih baik, selalu contact bersemangat...

    tapi kwn2 sy xmcm tu pn...parents sy pun hairan budak2 skrg ni bkawan...katanya dulu bkawan nak support each other, tp skrg lebih pd sellfish...

    ReplyDelete
  5. oooow kalau mama, maafkan jer, x da le bad friend forever tp best FF jer,...

    ReplyDelete
  6. tak nak! nak best friend forever..

    ReplyDelete
  7. sedih, kan? :( kawan yg jenis talam 2 muka & gunting dlm lipatan nielah yg paling bahaya dibuat kawan especially jenis yg suka mkn kawan. tp xpe, masih ada kawan yg jujur dlm dunia nie. saya jaga kawan² yg sincere tu je. yg lain² jenis x boleh pakai tu semua, boleh blah!

    ReplyDelete
  8. bila dah beranak pinak, pebenda yang dibeli semuanya mesti untuk anak. Untuk diri sendiri biasanya sikit je. tapi untuk suami memang tak perlu ada. Biar dia beli sendiri. hehehe

    ReplyDelete