Saturday, February 25, 2012

Trafik Blog Bicara Mak Dara Malam Ini..

Haaa ini dia report card mak untuk malam ni.. Nak report apa? bukan report exam ye sebab mak dah lama tinggalkan sekolah hehe.. Ni nak report tentang trafik ke blog  picisan mak ni hehe..Trafik ke blog mak ni idok le sekencang blogger blogger hebat dan otai namun walaubagaimanapun mak amat bersyukur dan amat berterima kasih kepada setiap seorang dari anda yang sudi singgah ke blog meroyan mak ni tau...




Berikut adalah pageview blog BICARA MAK DARA  untuk hari ini iaitu dari pagi sampai malam ini .. Syukur alhamdullilah.. Tak sangka ada juga yang sudi singgah dan melawat mak di rumah orang tua err silap di blog mak ni hehe.. Jutaan terima kasih mak ucapkan kepada semua yang sudi datang singgah ye.. sayang korang ketat ketat...

 

6 comments:

  1. utk blog personal, trafik begini mmg sesuatu yg patut d banggakan sangat... belalang nak dapat 100 uv pun susah (sebab malas update blog)

    huhuhu

    Tahniah ye! :)

    ReplyDelete
  2. tahniah sebab ramai yg datang berkunjung... mungkin rahmat aats kesabaran, ketekunan dan kerajinan tuan blog

    ReplyDelete
  3. syoknya tgk makda...tahnia..agak3 bilala..misskonspirasi nak rasa cemgitu huhu

    ReplyDelete
  4. sy suka palang hijau yg tinggi2 tu..ehehhehe

    ReplyDelete
  5. wahhh..mencanak canak palang hijau tu haaa..seronok tgk..bila la kita punya nak jadi camtu..hehe..

    ReplyDelete