Monday, February 13, 2012

V.I.B ~ Very Important Blogger Club

As salam duhai teman.. Sebagai blogger anda semua pasti tahu kepentingan untuk pingkan entry entry anda.. Ia adalah sebahagian dari cara untuk mempromosikan entry dan blog anda kan.. Hari ni mak nak sharekan satu lagi page yang sempoi untuk anda pingkan entry entry anda tu.. promonya seperti dibawah ye hehe...

Anda seorang BLOGGER? Anda memang seorang insan yang istimewa..
Jom join group V.I.B ~ Very Important Blogger Club

V.I.B  ~ Very Important Bloggers Club

Haaaaa.... Page ni khas untuk semua rakan Bloggers.. Anda semua adalah VIB.. Very Important Bloggers.. Moh le promote dan ping blog blog anda semua di sana.. Disana.. Disana......Klik di SINI untuk ke page ni yer.. V.I.B - Very Important Blogger


15 comments:

  1. OK. nanti KC try tengok kat sana. Thnks for sharing this ye Mak Dara.

    ReplyDelete
  2. jom joint 1st ga petakbunga.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ada banyak pilihan utk blogger pingkan n3 derang kan..

    ReplyDelete
  4. thanks recommend this page to us, mak dara. for sure will buzz it later :) have a goodday.

    ReplyDelete
  5. nak pergi usha jap
    thanks for sharing :-)


    P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

    ReplyDelete
  6. wah..nak nak!!!!!jenjalan ats kapet merah gitu..ala2 seksi gegirl kan...free nanti mama tunz skodeng sana ye...sayang mak dara ketat melekat2!!!!!huhu

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mak dara..mama dah like VIB tu...:)

    ReplyDelete
  8. akak!!! lama xterjah blog akak. good job kak... DN join the VIB club!! ^_^ lets spread the news to others... :)

    ReplyDelete
  9. memang dah banyak dah... tapi bolehla kalau tambah koleksi ping... heheheh

    ReplyDelete
  10. dah lama sangat tak ping entri kat mana2 group...huhuhuuu

    ReplyDelete
  11. wahh..menarik jugak ni...baru tahu ni..:D

    ReplyDelete