Sunday, February 26, 2012

Waduhh.. Jiwang Juga Anak Teruna Ku Ini..

Dengan suara yang makin lama makin serak serak.. Bersama dengan disiplin yang kuat dalam menjaga kelakuan adik adiknya dan dengan wajah yang kurang nak senyum tu siapa sangka dalam kemachoannya rupanya jiwang juga anak sulong teruna mak dara ni iaitu Adza Danial Haiqal.. So "unsangkarable".. Nak tahu bukti yang menunjukkan bahawa anak mak tu jiwang? Jap ek kasi up =)

facebook Adza Danial Haiqal

Haaa ada nampak tak muka profile pic sikit punya macho.. Tapi cover photo untuk timelinenya gambar Maya dan Aaron Aziz dalam OMBAK RINDU... hehehehe.. Tak kisah le nak.. Nanti bila dah besar nanti bawak kan calon menantu untuk mak sebijik macam maya tu k.. hehehehehe


6 comments:

  1. Hehe, dalam hati ade taman tu MD.. entah2 masa tengok ni, dia nangis dalam diam. Huu

    ReplyDelete
  2. huhuhuhuhu . dalam hati penuh taman mak dara ....

    ReplyDelete
  3. hahaha..mak dara dah stendedize kan kriteria calon menantu MD...hihu hihu..cari yg cam Maya karin tuh..

    ReplyDelete
  4. heee...adalah....nak signnnnn...hahaha...(tergedik sudeyh)heee...soe2 einz guwo jer~lalala...

    ReplyDelete
  5. muka legend hati kiut...heheheeee

    ReplyDelete