Thursday, March 1, 2012

2222!!!! Biar Betul!!!! Waduh Terujaaaaaaaa....

Syukur alhamdullilah setelah mak bersiaran di saluran channel MEROYAN TV(blog bicara mak dara) selama setahun 2 bulan akhirnya Blog Mak Dara menerima follower yang ke 2222!!!   syukur alhamdullilah tak sangka ramai juga yang sudi memfollow blog meroyan mak ni ye.. Jangan terjangkit sudah le penyakit ni ye.. Ohhh susah tau nak berubat mau kena bertapa atas bukit fraser lapan ratus pablas hari sambil berkemban baru boleh baik hehehe.. Ok mari kita tengok siapakah yang telah menjadi ahli terbaru dalam ahli mesyuarat tingkap Mak Dara tu ye..

Pupel LiyaNa Official Blog


Yaaa dan pemilik kad ahli 2222 adalah milik Cik Pupel Liyanaaaaa!!!! Terima kasihhhhh cik pupellll.. kerana sudi follow blog mak dara ye.. Terharuuuuuu dibuatnyaaaaaaaaaa... Semoga ikatan ukhwah antara kita berkekalan ya.. Jom ramai ramai kita terjah ke blog PUPEL LIYANA jommmmm


14 comments:

  1. wahhhh.. ramainya follower mak dara... Terbaek..

    ReplyDelete
  2. lawa nombor ni... boleh buat nombor keta..

    tahhhniaaaahhhh dah semakin ramai follower sekarang.... :)

    ReplyDelete
  3. Salam mak dara...
    See...sekejap jer! Mak dara best! ;-)

    ReplyDelete
  4. bile mak nak petik nama Sam Banjamin kat blog mak dare ni? ni yg jeles ni... mak ni selalu buat sam jelez la... hahaha

    tahniah... ramai follower... kalau mak tolong promote blog sam ni, tentu sam pun bleh femes mcm mak kan.... lalala... (sambil berangan2 jd blogger femes...)

    ReplyDelete
  5. i la tu. heheh maceh kakak :) terharu sangat :)

    ReplyDelete
  6. wah..tahniah mak dara
    no kita hampir sama tapi beza 2200 mak dara 2222 saya 22 je huhuhu..^^

    ReplyDelete
  7. waaa...tahniah mak dara..kita ni follower ciput je..

    ReplyDelete
  8. mintak separuh follower mama tu boleh x..
    hehehe

    ReplyDelete
  9. tahniah mak, sgt cantik number itu ...hehe

    ReplyDelete
  10. wahhh dah 2222...tahniah mak dara...kalau tk silap,saya org yg ke 99 follow mak dare hihihihihi

    ReplyDelete