Saturday, March 24, 2012

Ada Lembu Mak Dara Nak Jaga Parody

As salam duhai teman.. Mak Dara baru aje pulang dari DiGi WWWOW Award Press Conference and work shop yang berlangsung dari pukul 10 pagi hingga hampir pukul 4 petang.. Pelbagai bagai acara telah disediakan oleh pihak Digi termasuk PC workshop dari ramai ikon blogger, blogger dan blogger retis.. Antara yang ramai ramai tu.. Biar mak ceritakan dulu tentang pertemuan Mak Dara bersama team TWITTERJAYA.. Mereka ni lah yang buat video CINTA MUKA BULU dan ADA LEMBU NAK JAGA.. Haaa kompom anda semua dah pernah tengok video diorang kan.. Kelakar habis kan... Di acara itu juga semua yang hadir diminta membuat persembahan parody dimana Digi memberikan lagu dan para peserta kenalah tukar sikit lirik liriknya.. Errr persembahan kumpulan mak dara pon ada le buat persembahan tapi idok le mak mahu komen apa apa hahahaha minta minta lah pihak Digi tak uploadkan video kitaorang ke website mereka....Uwaaaaa...

Ok berbalik kepada Twitter Jaya.. Mak dara dapat bertemu dengan Alim (yg berlakon jaga lembu tu hehe dan his team.. Memang best dan sempoilah mereka ini..

Mak Dara dan Alim

Mak dara bersama geng Twitter Jaya dan para bloggers

Diorang ni memang muda dan amatttt talented.. Kisahnya mereka bertemu di laman twitter dan disana mereka bertukar tukar idea hinggalah mendapat idea untuk membuat video Cinta Muka Bulu hinggalah ke Video Ada lembu nak jaga... Perghhhh its an honour to meet them.. video tu dah lebih sejuta dah org view.. Terbaekkklah Twitter Jayaaaaa..

nantikan entry mak dara mengenai DiGi WWWOW Award lagi ya.. Tungguuu...Ok alang alang dah ada kat sini jom layan video mereka ADA LEMBU NAK JAGA jommmmm...




8 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. alamak mak dara comment mula2 tergatai tangan terdelete hihihihi..ape pun terbaik...semoga mak dara terus sukses dlm dunia blogger ni=)ada lembu nk jaga hihihi cute gak dal alim tu

    ReplyDelete
  3. ooh, parody nie..penah tgk jgk dlu..tringat jerawat si alim tu..haha

    ReplyDelete
  4. wah!!!video neh mmg best pon....idea yang kreatif......n'way x saba nak tunggu next entry...heheheh...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mak dara...nice video...:)

    ReplyDelete