Sunday, March 25, 2012

Ah Wing - Malaysia's Number 1 Salesman

As salam duhai teman.. Hari ni Mak nak berbicara tentang Ah Wing - Malaysia's Number 1 Salesman. Oh no no no Mak Dara bukan lah nak menjual atau meniaga tapi nak bercakap tentang sebuah video yang telah diupload di laman Youtube di mana video ini telah menjadi terpanas dan ditonton oleh ratusan ribu orang dalam masa yang sangat singat. Anda pernah lihat video itu. Kalau belum mari lihat dibawah..



Mak Dara telah berkesempatan untuk bertemu dengan pengarah pelakon dan DJ Jini dari HITS FM iaitu pemilik JinnyboyTV di acara Press Confference DiGi WWWOW Award semalam.. 

 
dari kiri DJ Jini , Mak Dara dan Rueben (pengarah)

 
Mak Dara bersama Joseph Germani - pelakon

Mereka bermula bergabung membuat beberapa video pada penghujung akhir tahun lepas dan kini walaupun baru beberapa bulan sahaja video mereka telah menjadi antara video sensasi di youtube.. 

Ada banyak lagi video video yang best dan kelakar oleh mereka.. Jom layan video mereka di http://www.youtube.com/user/JinnyboyTV.. Jommmm



12 comments:

  1. video yang dorang neh maen tukar-tukar tuh...best lah mak dara dapat begambo ngan dorang...huhuhhh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bestkan video2 diorang ni heehe

      Delete
  2. hahahaha mmg number 1 saleman maaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kalau semua salesman mcm ni kayooooo tauke tauke kat malaysia ni kan nana hehe

      Delete
  3. wah akak! bergambar dengan orang glamour je..hehehee

    kak, nak tanya sikit! camne nak letak "button reply" cam akak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mas akak belajar dari sifu akak si Mia Liana hehehe.. Kalau Mas nak buat jugak boleh lah tgk di tutorial entry yang dibuuat oleh Mia di link ini ya http://www.mialiana.com/2012/03/jom-bertukar-kepada-threaded-comments.html

      Delete
    2. mekasih akak! sekarang jugak saya tengok tutorialnya..

      Delete
  4. Semua DJ tu xkenal...hahaa..knl mak dara jer as a blogger...

    ReplyDelete
  5. haha..mmg kaya kalau buat cm tu..

    ReplyDelete