Sunday, March 18, 2012

Bila Ben Ashaari tanya aku

BEN ASHAARI

Wahhhh dah lama Mak Dara tak masuk segmen adik Ben ni.. Malam ni segmennya mengenai persekolahan.. Ya ya.. Mak Dara dah lamaaa meninggalkan zaman persekolahan namun anak anak Mak Dara ada 4 orang semuanya yang bersekolah.. Jadi agak relevan lah untuk Mak Dara joinkan diri kan hehehe.. Senang aje untuk join segmen ni cuma jawab satu soalan.. Dan soalannya berbunyi....

Apakah perkara yang paling membosankan anda bila dengar ESOK SEKOLAH ? Mengapa ? “

Ok bagi mak perkara yang paling membosankan bila dengar ESOK SEKOLAH ialah apabila time anak anak baru last minit nak buat homework yang cikgu bagi dah lama dulu.. Saja je tunggu last last minute baru nak buat.. Lagi satu ialah bila nak cari barang barang sekolah.. Ha mulalah hilang itu dan ini.. pensel lah.. pemadam lah.. Mula lah dok berebut barang barang sekolah dengan abang ngan adik adik .

Haa senang je kan segmen ni.. Jom join ramai ramai.. Klik di SINI untuk menyertainya ya..



12 comments:

  1. hehe.. betul apa yg mak dara ckp tu.. dan2 plak nk hilang pensel...

    singgah dri segmen yg sama
    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    p/s: thniah menang award.. :)

    ReplyDelete
  2. haha, biasalah tu. kalau dah jadi mummy. and kena manage anak-anak. sama lah macam kakak lisa jugak..

    btw, lisa follow sini. jemputlah follow dan baca blog lisa pulak :)

    http://lisathemell.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    ReplyDelete
  3. camnelah ragam anak sekolah esok hari...huhuhuu

    ReplyDelete
  4. hi pka join segmen yang sama

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    tq :)

    ReplyDelete
  5. Hai Kak..datang dari segmen sama..wah sama laaaaaa kita..sal HOMEWORK...hahahahaha..tak suka kalau ESOK SEKOLAH...

    http://informations-the.blogspot.com/2012/03/edisi-segmen-bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    ReplyDelete
  6. whhhh . macam meriahh je anak anak mcm tu . lucuu :)

    terbang dari segmen broben :)

    http://muntotunggek.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    ReplyDelete
  7. haha..dya dulu pun mcm ank2 mak dara..suka cari brg last2 minit..pastu merungut bila buku hilang lah, brg seni tak beli lagi..hehe

    ReplyDelete
  8. heheh... en ben rajin buat segmen... selamat menyertai segmen ye kak adza..

    ReplyDelete
  9. teringat pulak dekat adik saye kat kampung tu ha..

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    ReplyDelete
  10. Haha, sama la dengan dila dulu. Time sekolah memang macam tu kot budak-2. Dila pun tak terkecuali.

    ReplyDelete