Saturday, March 3, 2012

BLOGGER PILIHAN MAK DARA Malam Ini!!

Malam ini Mak dara ada dua orang blogger yang Mak dara pilih sebagai Blogger pilihan mak dara.. Yang pertama..


sesuka suki blog

Blogger Nana Damanhuri.. Mak Dara dah lama kenal dengan nana sejak dari zaman myspace lagi.. nana antara teman mak dara yang hampir hari hari terjah ke blog dan melayan kerenah meroyan mak hehehe... Reallyyyyyyyy appreciate it sooo muchhhhh... dan lebih membuatkan Mak Dara terharu dengannya ialah apabila nana sudi menulis sebuah entry istimewa untuk Mak.. Sila baca di sini ye.. http://crystlirish.blogspot.com/2012/03/blog-siapa-yg-tiap2-hari-anda-terjah.html.. Terima kasih banyak banyak sis.. really appreciate it... Jom kita terjah ke blog Nana 


Blogger kedua .. Mak Dara terharu betul dengan blogger ini yang telah sudi melawat mak dara di rumah orang tua tua ini errr i mean di blog picisan mak ini hehehe.. Dan bukan itu saja dia juga sudi meninggalkan komen di hampir semua entry Mak Dara terutamanya pada hari ini.. Dan blogger yang Mak Dara maksudkan ialah..

TheTimelines

Terima kasih Sam Banjamin atas semua komen komen itu.. Semoga jangan jemu jemu untuk datang melawat mak dara selalu ye.. Jommmmm terjah ke blog Sam beramai ramai jom @ http://thetimelines2u.blogspot.com/

Jom ramai ramai kita terjah ke blog mereka jommmmmmmm =)


6 comments:

  1. waahhh... terharu nye... ya allah...
    terima kaseh mak dare sudi menyebut-nyebut nama saya di sini... aduhai...

    Lihat lah dunia!!! Mak Dara mengenali ku...

    Kak Adza... personaly, entry ni buat sy gembira and tambah bersemangat untuk berbloging... Blog kecil mcm TheTimelines tu, bile ade penulis tersohor mcm mak dara sudi anggkat, maka bermakna sangat lah... terima kasih kak adza...

    Semoga Kak Adza sentiasa bahagia and sukses dalam lapangan Kak Adza... Ade rezeki di masa depan... Sape tau, Sam Banjamin + Kak Adza 'co' hasilkan skril filem atau drama gempak... mana tau... hahaha

    ReplyDelete
  2. saya pun terharu dah teruja tq mak mara...tak terkata dah ni =D

    ReplyDelete
  3. ada masa nak terjah juga =)
    selamat malam ^_^

    ReplyDelete
  4. wah...ada lagi..ngeheheheh..nt sy g terjah blog mereka mak dara

    ReplyDelete
  5. sat lagi js nk g kenal dgn mrk lah...hehe

    ReplyDelete