Friday, March 2, 2012

Cik ANON menyerang di Facebook!

Fuhhhh jangan ingat di blog sahaja cik anon anon ni datang menyerang.. Di Facebook pon ada!!! Tapi di facebook versi ada gambar fake dan nama fake.. Namun bila nama sebenar dan identiti sebenar tidak dapat diketahui maka dia pun sama lah dengan si anon kan... Mak baru aje terkena semalam apabila fake acc ni dengan menggunakan gambar pelakon terkenal hollywood telah masuk ke salah satu group mak dan telah buat kecoh di sana.. Fuhhh gerammm berderau darah mak dibuatnya... 

Bagi mak.. Kalau berani nak berkata kata kenapa harus menyorok di belakang topeng itu.. Menggunakan nama samaran dan gambar yang fake.. Kalau rasa apa yang nak dikatakan itu benar apa harus ditakutkan.. 

Yang bestnya boleh dia terkantoi!! Kerana dari apa yang dikatakannya hanya diketahui oleh teman mak sahaja.. Dan sah memang mak kenal benar dengan orang itu.. Sedih bila kawan sendiri boleh tikam belakang begini.. masih tak faham apa puncanya dia bertindak begitu.. Dia antara teman yang mak dan suami percayai.. masyaallah.. 

Maaf tak dapat nak meneruskan entry ini lagi.. tangan tak daya menulis hati tak dapat menerima kenyataan bahawa seorang TEMAN boleh melakukan sebegini....


25 comments:

  1. sabar ye mak dara

    setiap perbuatan pasti ada pembalasan

    ReplyDelete
  2. sabar ye mak dara.. hanya orang yang takut dan bersalah jer buat macam tu... nampak sgt kebodohan dia tu...

    ReplyDelete
  3. sabar je mak..org mcm tu jeles senarnya..

    ReplyDelete
  4. mak dara tu x de keje duk nak cri pasal jer

    ReplyDelete
  5. Sabar je MD.. kdg2 tak sangka kan org yg kita percayai boleh buat gini kat kita..tu pasal kita nie tak boleh percaya sgt ngan org.. walaupun kawan baik sendiri.. iye bila berlaku salah faham gini laa jadi nya..

    ReplyDelete
  6. langau ada di mana..mana2 jeles la tu

    ReplyDelete
  7. lumrah manusia. kita tak kacau org pun org suka kacau kita. paling sedih backstabber

    ReplyDelete
  8. Jgn sedih dan kecewa Mak.... mari kita gumbirakan ati!! Kalau dia tak suka ngan Mak, ramai lg org lain yg suka ngan kita, Kak Mirror selalu pikir mcm tu bila berhadapan dgn "gunting dlm lipatan", "musuh dlm selimut"...

    ReplyDelete
  9. itulah...nak cari teman yg betul2 'sahabat' memang susah..

    ReplyDelete
  10. kenapa kawan sendiri sanggup buat camtu..dah terkantoi baru padan muka..elok juga terkantoi kan kak..so, akak dah tahu siapa kawan dan siapa lawan..

    ReplyDelete
  11. itu bukan kawan namanyer..
    apa main tikam2 nie..
    its ok ler mak..
    kawan mak disini masih ramai:)

    ReplyDelete
  12. abaikan je org2 yg takde hati dan perasaan neh.. menyusahkan hidup kita..

    Salam Jumaat dan Salam Kenal..

    ReplyDelete
  13. Lumrah la mcm gitu bila d hati dpanah hasad dengki irihati, xleh tgk org lain LEBIH dr dia. Maka lupa diri..lupa sape kwn. Ada tu, lupa darah daging sendiri.. bila hati d kuasai PHD..

    ReplyDelete
  14. memang banyak sis... stalker, cik anon and then guna fake account. fake name... saye pown pernah terkena jugak...sabar ek sis... hu hu hu... tak dapat nak dielakkan biler wujud orang-orang yang macam nih... hu hu hu... hati memang la sakit...tapi nak wat cam ner dah ader golongan yang rendah-rendah iq cenggini...

    ReplyDelete
  15. saborrrr je la kan? haihhhhhhh ;( kepelikan yg dahsyat!

    ReplyDelete
  16. tu sume sebab kurang kasih syg kut.. nak perhatian lbey la tu :)

    ReplyDelete
  17. hahahaha... biasa la kak.. xsume orang wat perkara yang mengunakan otak kan.. die saje nk cari pasal la tu.. :)

    ReplyDelete
  18. mak dara ooo mak dara ^^. hehe ..
    s a b a r ye :D
    dugaan :)

    ReplyDelete
  19. sabar kak!
    dia akan dapat balasannya nanti..

    ReplyDelete
  20. sangat sakit hati kan kalau kawan sendiri busuk hati ngan kita

    ReplyDelete
  21. sabar ye Mak . ishh kalau anon cam ni mmg jenis yg pengecut . tunjuk la muka sebenar pastu cakap apa yg tak puashati sgt tu . ni main serang pakai topeng .. huhhh ..

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. kemarin baca status mak dara, igt ke budak blogger juga... sabar jela :)

    ReplyDelete
  24. Hmm, kadang2 mmg kita tak sangka kawan sendiri akan tikam kita...sebab mungkin ada sifat hasat dengki dan tidak puas hati..susah kan, tu pasal saya pun mmg kurang bercampur gaul, biarlah apa org nak kata. Kadang2 manusia ni bila depan manis bak madu, belakang bisa gilerr....byk2 bersabar, jika ada orang keji MD tu tanda MD sudah dikenali ramai.... ^__*

    ReplyDelete